Egy 737 oldalas jelentés szerint egy másik bolygóval ütközhetünk?

2023. július 24., hétfő




Az Aerospace Defence Forces (ADF) által kiszivárgott dokumentumok írnak egy lehetséges kataklizmáról.

A Kreml környékén kezdett el először keringeni a nemrég napvilágot látott- sokak szerint inkább kiszivárgott – látott akta, mely 737 oldalas, és egy olyan veszélyről ír, mely kozmikus léptékű, és a Földünket is veszélyeztetheti.

Egy rejtélyes bolygóról van szó, melyet a galaxisunk közepén forgó és lassan pusztító feketelyuk lökhetett ki a mi irányunkba.

Ha a dokumentumban leírt dolgok igaza, akkor a Földünk a jövőben biztos pusztulással fog szembenézni, melynek aligha vethetünk gátat.

A NASA 2005-ben végzett vizsgálatai és a rendelkezésre álló adatok meg is erősítették ezt a dokumentumot.

Arról van szó, hogy a Tejútrendszer, a mi galaxisunk közepén egy óriási szupermasszív feketelyuk található, mely óriási energiával rendelkezik, és hatalmas erőhatásokat tud kifejteni.

Míg egyes dolgokat magába szippant, így bolygókat szakítva ketté, úgy bizonyos esetekben épphogy kilök egyes elemeket a kozmikus térbe.

Így "rángathatta le" pályájáról azt a rejtélyes planétát, mely a számítások szerint a mi Naprendszerünk felé tart.

Szokatlanul viselkedhet a feketelyuk, és míg korábban azt gondoltál, hogy hideg, és lassan forog, addig mára éppen az ellenkezőjére van bizonyíték: forró, és hihetetlenül gyorsan forog a saját tengelye körül.

Kérdés, hogy ez az objektum micsoda lehet. Egyesek szerint egy majdnem bolygó méretű üstökös, mások szerint egy tényleges bolygó.

Szintén nem tudni, hogy életre alkalmas bolygó volt-e vagy csak egy üres, elhagyatott planéta.

A pályájára vonatkozó adatok közül rengeteg verzió látott napvilágot.

Így merült fel annak a veszélye, hogy összeütközhet a mi bolygónkkal is, és elérheti a belső naprendszerünket.

A kutatók jelentése szerint azonban, ha ez be is következik, nem a közeljövőben fog történni, hanem több millió év múlva.

Ugyanakkor, ha komolyan gondoljuk a fajunk fenntartását, ennyi idő alatt más otthont kell keresnünk az emberi civilizáció számára, vagy olyan technológiát kel majd kifejlesztenünk, melynek segítségével elkerülhető az ütközés.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány csillagászat űrkutatás világvége összesküvés kataklizma


Megtekintések száma: 128347





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet