Egy 900 éves prófécia vetíti előre a Föld és az emberiség pusztulását és az utolsó pápát

2023. november 19., vasárnap
Egy ír szent által előre megjósolták azt az időszakot, amikor az emberiség végítélete eljön, és a világ utolsó pápája a sötétségbe vezeti a nyáját?

A 900 éves jóslat szerint XVI. Benedek pápa után következik majd az utolsó pápa, aki valaha uralkodni fog az egyház élén 

Eztán véget ér a jelenlegi világkorszak, és mint tudjuk, Ferenc pápa következett Benedek után, méghozzá nem is akárhogyan.

Sokak gyanúja ugyanis az, hogy valójában az egyház egy belső puccsot hajtott végre Benedek ellen politikain és ideológiai okok miatt.

Szent Malakiás nevéhez rengeteg valóra vált látomás és jóslat kötődik.

Sokak szerint a Malakiás lista, mely a mindenkori eljövendő pápák nevét tartalmazza véget ér Ferenc pápával, aki utolsó pápaként vonulhat be a történelembe.

Szent Malakiás 1139-ben Írországból Rómába ment, hogy beszámoljon a látomásáról, melyben látta az egyház jövőjét és végét. Elmondta, hogy 112 pápája lesz a Vatikánnak, mielőtt minden véget ér.

A 111. pápa sokak értelmezése szerint Benedek pápa volt...

Ha a sorszámozás valóban hiteles, akkor a 112. azaz utolsó pápa Ferenc pápa, aki Európa és az egyház végét hozhatja el, mivel sokak szerint eleve azért léett "oda téve" az egyház élére, hogy a keresztény ideológiát szép lassan felszámolja.

Hamis prófétaként - erről ír a Biblia is - egyfajta Antikrisztusi tézist testeít meg, miközben Európa lakosságát elárulja első, nem európai gyökerekkel rendelkező pápaként.

Malakiás szerint a 112. pápa egyházfejedelemsége alatt jön el a világvége. Ebben a sorrendben a jelenleg regnáló és 2013. március 13-án megválasztott Ferenc lenne a legutolsó pápa.

Szent Malakiás – eltérően az ezt megelőző 111 egyházfőtől – az utolsó pápáról bővebben és a következők szerint ír a próféciák 23. oldalán: „In persecutione extrema sacrae Romanae Ecclesiae siae sedebit Petrus Romanus, qui pascet oves inmultis tribulationibus; quibus transactis Civitas Septi collis diruetur, & Judex tremendus judicabit Populum.”

Azaz magyarra fordítva: „A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter, a szerk.) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja terelni nyáját.

Ezután a hét domb városát elpusztítják, és a rettegett bíró megítéli a népét.”

A félelmetes jóslat sorait olvasva rögtön az lehet az első kérdés, hogy az Argentínából származó jelenlegi pápának vajon mi köze lehetett egyházfővé választása előtt Rómához, továbbá a születési keresztnevében sem szerepel a Péter.

Köztudott, hogy Jorge Mario Bergoglio, egykori Buenos Aires-i érsek, a jelenlegi Ferenc pápa

Argentínába kivándorolt olasz szülők gyermeke, a szülei pedig Rómából származnak,

így máris megvan a „római szál”. Amikor a konklávé pápának választotta, Assisi Szent Ferenc iránti tisztelete jeléül a szent keresztnevét vette fel egyházfejedelmi névként.

Az egyháztörténet egyik legfigyelemreméltóbb alakjának – aki kicsapongó, italozó életmódjából megtérve lett a ferences rend megalapítója – „civil” neve:

Francesco di Pietro di Bernardone, ebben pedig szerepel a Péter (Pietro, a szerk.) név.

összeesküvés


Megtekintések száma: 210266

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet