Egy amerikai vállalat kezd halottak feltámasztására irányuló kísérletekbe Latin-Amerikában

2017. június 6., kedd




Néhány hónapon belül kezdetét veheti a rendkívül bizarr és egyben mérföldkőnek számító kísérlet.

Hamarosan valósággá válhatnak a legriasztóbb zombifilmek?

Ha ezt ugyan némiképp túlzásnak is érezzük, erős aggályokkal állunk ahhoz a hírhez mi is, amiről a világsajtó nemrég beszámolt.

Egy amerikai székhelyű vállalat, a Bioquark ugyanis azt tűzte ki célul, hogy feltámassza a halottakat. A Philadelphiában található vállalat olyannyira komolyan gondolja a dolgokat, hogy néhány hónapon belül meg is kezdi első kísérleteit Latin-Amerikában.

A halál visszafordítása már nagyon régóta téma a tudományos körökben. Nem egy ember volt már, orvosok, idegsebészek, és egyéb szakemberek, akik úgy vélték, megtalálták a megoldást a halál folyamatának végleges és tartós visszafordításához.

A tudomány az utóbbi 5-10 évben rengeteget fejlődött, és ma már sokat tudunk a halálról, és arról, hogy pontosan milyen folyamatok zajlanak le ezt követően a testben.

Sőt, azt is tudjak ma már, hogy az emberi testben az agyi idegsejtek a halál után hosszú időn át életképesek, mi több, szaporodnak is.

vagyis elméletileg minden adott ahhoz, hogy akár órákkal - egyesek szerint napokkal - később is visszahozhatók legyenek egyesek a halálból.

2016-an robbant szinte bombaként a hír, hogy a Bioquark rájött, hogy az agyhalott emberek később is visszahozhatók az életbe. vagyis ez a fajta halál, az agyhalál visszafordítható.

"Olyan, mint egy állapot, mely visszakonvertálható az eredeti állapotba" - nyilatkozta Ira Pastor, a vállalat vezetője.

A hamarosan megkezdődő kísérletek során őssejteket használnának, ezeket fecskendeznék be az agyba. Sok országban vannak különféle szabályozások arra vonatkozóan, hogy ki számít pontosan halottnak.

A legtöbb országban az olyan maradandó, visszafordíthatatlan agykárosodást, melyben agyhalott lett a beteg, hivatalos halálként kezelik, vagyis az illetőt halottnak nyilvánítják.

A cég most egy forradalmi eljárást fog néhány hónapon belül tesztelni Latin-Amerikában, melynek segítségével állításuk szerint képesek újraindítani az agyhalottak agyát.

Az egész úgy fog zajlani, hogy egy nagy adag őssejteket tartalmazó injekciót juttatnak el a gerincvelő idegen keresztül az agyba. Ezt követően 15 napon keresztül idegrendszeri stimulációt hajtanak végre a halottakon.

A halottakat 15 és 65 év közötti emberek fogják alkotni, és a kísérlet során MRI-vel fogják figyelni a visszatérő agyi jeleket.

ha a kísérlet sikerrel jár, az az orvostudomány egyik legmegdöbbentőbb kísérlete és felfedezése lehet. Ha ugyanis sikerült feltámasztani a halottakat, egyrészt újra kell értelmezni, mikortól és miért számít valaki halottnak.

Másrészt rengeteg ember életét lehet majd megmenteni, és gyakorlatilag bárki újra vissza lehet hozni az életbe, akinek a teste nem károsodott annyira, hogy azt ne tegye lehetővé, szimplán az agy ilyen kezeléssel való újra indításával.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány élet és halál egészség orvostudomány bizarr halál zombik


Megtekintések száma: 272335





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet