Egy angliai börtönben valami igazán hátborzongató dolgot rögzített a biztonsági kamera

2018. január 21., vasárnap




Mindenki erről beszél, a felvétel alaposan megosztotta az embereket.

A Dailymail értesülései szerint Anglia egyik leginkább szellemjárta börtönében valami megmagyarázhatatlan dolog történt, amikre videós bizonyíték is van.

2017 végén valami olyasmit sikerült Tony Fergusonnal és feleségének rögzítenie egy angliai börtönben, melyre a világ is alaposan felkapta a fejét.

A bodini börtönben 1735 és 1909 között számtalan alkalommal végeztek ki, pontosabban akasztottak fel embereket.

A számadatok alapján összesen 60 emberről van szó, de itt megtalálható a kivégzettek listája is.

A börtönt végül a 20. században bezárták, mígnem 1929-ben valaki felvásárolta, és azóta egyfajta kiállításként működnek egyes részei.

Azóta az a hír járja, hogy az elítéltek és kivégzettek szellemei gyakran sétálnak a falak között, nyögdécselések és jajveszékeléske szűrődnek ki a komplexumból.

2017. november 13-án szellem-ellenőrzési célzattal látogatott el a helyszínre a Southamptonban élő Tony Ferguson és felesége, Bev is.Számtalan paranormális jelenséget észleltek, hangokat, zajokat és ajtócsapódásokat hallottak.

Amikor pedig az egyik elítélt, William Hampton nevét mondta ki, midnent fehér fény borított be, majd a szellem alakja feltűnt a folyosó végén előttük.

Az esetről és a konkrét pillanatról videót is készítettek, ami rengeteg paranormális kutató szerint az elmúlt évek legmeggyőzőbb bizonyítéka lehet.

A börtön vezetősége hitelesnek minősítette a videót, mivel ők is tapasztaltak megmagyarázhatatlan jelenségeket az épületben, és a szellemet már többen látták.

William Hamptont eredetileg 1909-ben akasztották fel, ő volt az utolsó kivégzett a helyiek közül. Azért ítélték el, mert szerelmét megfojtotta szakításuk után, majd később fel is adta magát a rendőrségen.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Dailymail.co.uk

paranormál szellemek túlvilág ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 66225





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet