Egy anya a valaha készített legélesebb fotót készítette egy kísértetről

2016. augusztus 25., csütörtök




Egy halott szellemlány jól kivehető képét sikerült lefotóznia egy anyának egy múzeumi látogatás során. A fényképről azt mondják, ez az eddigi talán legélesebb felvétel, melyen egy tényleges túlvilági manifesztáció látható.

Louise Murphy sohasem gondolta volna, hogy valaha kísértete fog lefotózni, még ha véletlenül is. 9 éves fiával épp egy múzeumi látogatáson volt, ahol több fotót is készített.

Amikor hazaérve átnézték a fotókat, a nő teljesen ledöbbent.

Ahol a fotó ugyanis készült, egy kislány jól kivehető alakja volt látható, holott tisztán emlékezett, hogy kisfián - aki mellette állt - senki nem volt az adott helyiségben.

Még ijesztőbb az egészben az, hogy a barna hajú kislány pontosan belenéz a fényképezőgépbe, és integet.

kisertetlany-foto-2

A közvetlenül a fotó előtt ugyanerről a részről készített képeken is felsejlik valamiféle tejszerű köd, vagy valamiféle füst. A nő állítása szerint teljesen egyedül voltak a helyiségben, erről a múzeumban elhelyezett biztonsági kamerák is tanúskodhatnak.

Nem találtam rá ésszerű magyarázatot. Nekem úgy tűnik, hogy egy paranormális jelenség tanúi voltunka  fiammal. - nyilatkozta.

Próbáltak felhívást is közzétenni, hátha felismeri valaki a képen látható lányt, és jelentkezik, hogy többet megtudjanak arról, hogy mikor élt, vagy hogyan halt meg.

Ezidáig senki sem jelentkezett.

Sokan elemezték azóta az elkészült képet, de nem találtak rajta utólagos manipulációra utaló jeleket.

kisertetlany-foto

A nő most profi szakemberekkel is meg szeretné nézetni a képet, hogy kiderüljön, valóban nem manipulálta a felvételt. Ha bebizonyosodik, hogy valódi, akkor

ez lehet az eddigi legélesebb fénykép egy szellemről.

A túlvilági lények manifesztációja során ugyanis gyakran elromlanak a kép és hangrögzítő készülékek, ezért a fellelhető, hitelesnek tekinthető felvételek mind-mind gyönge minőségűek, hiányosak.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 19093





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet