Egy atomfizikus kitálalt: idegen entitások élnek a Föld légkörében!

2021. szeptember 19., vasárnap




A tudomány próbálja előlünk eltitkolni, de közben folyamatosan tanulmányozzuk őket - állítja.

Dr. Ruggero Santilli a nagyvilág elé állt, és elmomndta, hogy pontosan mi is folyik az emberek és a világ háta mögött.

Pontosabban az orra előtt, de úgy, hogy ebből szinte semmit sem érzékelünk.

Pedig ha tudnánk, mi folyik körülöttünk, akkor lehet, hogy nem tudnánk többé nyugodtan aludni - állította.

Az atomfizikusként dolgozó kutató részese volt egy olyan kutatócsoportnak, mely azzal volt megbízva, hogy a légkörben tanyázó földönkívüli entitásokat figyelje meg.

A Thunder Energies Corporation kutatásait kezdte vezetni a Harvardon tanult olasz-amerikai szakember.

Néhány évvel ezelőtt egy nagyon nagy teljesítményű eszközzel vették észre először, hogy olyan dolgok vannak a légkörben, amiket szabad, emberi szemmel nem lehetne látni.

Dr. Santilli, az American Journal of Modern Physics folyóiratban megjelent cikkéből kiderül, hogy legalább kétféle Láthatatlan Földi Entitást észleltek.

Az egyik sötét, vagyis a digitális kamerával készített felvételen fényes háttéren jelentkező sötét alakként észlelhető, a másik pedig világos, ami ennek éppen az ellenkezője.

Dr. Santilli egyelőre még függőben lévő szabadalma konkáv lencséket használ, amelyek szerinte képesek szabad szemmel nem látható életformák megfigyelésére.

„Ez egy izgalmas felfedezés. Még nem tudjuk, hogy mik ezek a szabad szemmel vagy hagyományos teleszkóppal nem látható entitások, de a Santilli teleszkópra felszerelt kamerákkal jól láthatók.”

A digitális kamerák különféle szűrőkkel vannak felszerelve, és olyan tartományban tudnak képet alkotni, amiben az emberi szem képtelen.

Sokat kutatták ezeket az entitásokat az elmúlt években, és annyit sikerült megállapítani, hogy ezek az entitások saját tudattal rendelkezhetnek, legalábbis irányítottak, és az intelligencia látszatát mutatják.

Smemiképpen se lehetne azt mondani, hogy ezek csak elektromos vagy egyéb kisülések.

Ezek képesek gondolkodni, szerveződni, és a légkörben élnek, miközben úgy viselkednek, mint az élőlények. Energiát adnak le, és vesznek fel az éterből - állítja.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 60567





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet