Egy barlangban rejthették el Madeleine McCannt? Megdöbbentő bizonyítékot találtak?

2017. május 23., kedd




Megoldódhat a 2007 óta megoldatlan és egyben leghíresebb gyermekrablási bűnügye?

Lehetséges, hogy most tényleg megoldódhat a világ talán legjobban keresett gyermekének, a 10 évvel ezelőtt Portugáliában eltűnt Madeleine McCann rejtélye.

Ugyanis egy olyan cipőt találtak egy közeli barlangban, mely feltételezhetően a kislányé lehetet.

Madeleine McCannt 2007-ben rabolták el, mialatt a szülők szórakozni és vacsorázni voltka barátaikkal. A kislány szőrén-szálán eltűnt a hotelszobából, és azóta sem került elő.

Számtalan nyomozás indult az ügyben, és rengeteg különféle vakvágányba ütköztek a nyomozók.

Talán ehhez a bűnügyhöz - pontosabban eltűnéshez – kapcsolódik a világ legtöbb különféle összeesküvés elmélete is.

Meg voltak már gyanúsítva a szülők is, de gyanakodtak már visszaeső pedofilra, vagy a család barátaira is.

Egy nyomozó szerint a kislány biztosan életben van, és valakinek tudnia kell arról, kik és miért rabolták el. Az a valaki pedig szerinte hamarosan beszélni fog, vagy legalábbis nem tudja már sokáig magában tartani az információt.

Egy nyomozó szerint az apartmanhoz közel eső kis halászfaluban rejtették el, pontosabban az ott található barlangok egyikében.

Úgy tudják a nyomozók a helyiektől, hogy több vízalatti vájat van, ahol a rabló meghúzódhatott a kislánnyal.

Mások szerint a kislány nem élte túl, és már azon az estén megölte a gyermekrabló, majd a testet otthagyta a barlangban, és csak később szállította el ismeretlen helyre.

A helyiek ugyan másképp vélekednek, de lehet az elméletben valami. ők azt mondják, hogy az a régió sziklás, és kiépítetlen. Nehezen lehet odajutni, ráadásul este szinte lehetetlen megtalálni.

Mr. Cristovao, a nyomozó azonban kitart álláspontja mellett. Azt mondta, ő bemászott egy ilyen barlangba, és talált is ott egy cipőt, ami feltehetően egy gyermeké.

Még nem bizonyosodott be, hogy a kislány cipője lehet-e, de ha kiderül, az hihetetlen löketet adhat a nyomozásnak, és mindent megváltoztathat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bűnügy megoldatlan ügyek bűnügyek


Megtekintések száma: 111466





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet