Egy bennfentes felsorolt 10 okot, amiért veszélyes lehet beoltani a gyereket!

2017. július 2., vasárnap
A vakcina maffia ezeket igyekszik a szőnyeg alá söpörni - állítja.

Rengetegen nem akarják beoltatni sem magukat, sem gyerekeiket. Ez az oltásellenesség egyre nagyobb számban tetten érhető, holott az igazsághoz hozzátartozik, hogy az oltások rengeteg ember életét mentették már meg, és mentik meg évente.

Ezt nem lehet elvitatni, csak a dolgok tisztázása végett. Ugyanakkor nem mindegy, mekkora árat fizetünk ezért.

Egy gyógyszeripari bennfentes, akinek kapcsolatai vannak a vakcinagyárakkal, elárulta, hogy mi az a 10 ok, amit rejteget előlünk a vakcina maffia...

1. Nem működnek

Ezt sokszor bizonyították már. nem azt jelenti, hogy nem minden esetben van így, de számos alkalommal bizonyították, hogy az oltások az adott betegség ellen kifejlesztve hatástalanok voltak, mi több, súlyos mellékhatásokkal jártak.

2. Nem elég biztonságosak

Nem elég hatékonyak a biztonsági előírások az oltásokkal szemben, és az sincs bebizonyítva teljes mértékben, hogy ezen oltások biztonságosak lennének. Egyszerűen túl nagy pénz van bennük ahhoz, hogy a vakcina gyárak megengedhessék maguknak azt, hogy évekig teszteljenek egy-egy oltást, vagy hatóanyagot.

3. Az első oltóanyag óriási mellélövés volt

Az ipar a legelső oltást megpróbálta és megpróbálja a mai napig eltusolni, mert óriási kudarc volt, igazi szégyenfoltja az egészségügynek. Ez nem volt más, mint a himlő elleni oltás.

Sokan, akik ezt az oltást megkapták vagy meghaltak, vagy szifiliszesek lettek, de összehangolt erőfeszítések árán az eredményeket úgy szőnyeg alá söpörték, hogy arról a nagy nyilvánosság egyáltalán ne tudjon meg semmit.

4. Hihetetlenül jövedelmezőek

Az egy nyílt titok ma az egészségügyben, hogy a rák ipara mellett a vakcinák piaca az egyik legjövedelmezőbb. Hihetetlen pénzek vannak benne, és nem véletlen, hogy néhány évente "kitör" a hírekben egy nagy járvány, egy veszélyes vírus.

Ez nem más, sokszor, mint az emberek szándékos paráztatása, hogy még több oltóanyag keljen el a pánikba esett országokban, akik hajlandóak hatalamas készleteket venni csak azért, hogy megelőzzenek egy sohasem létezett világjárvány helyzetet.

5.Halálos, és rendkívül mérgező hatóanyagok

Vannak olyan hatóanyagok egyes oltóanyagokban, melyek rendkívül veszélyesek az embere szervezetére. Ez azt jelenti, hogy többek között az idegrendszerre káros anyagok vannak az oltóanyagba befecskendezve, elkeverve. Az összes oltóanyag rendelkezik bizonyos mértékű idegkárosító hatással, állítja több független tanulmány os.

6. A nem beoltott gyerekek egészségesebbek

Egy felmérés megmutatta, hogy a nem beoltott gyerekek esetében jóval kevesebb alkalommal alakulnak ki különféle krónikus betegségek, allergiák vagy autizmus. Az oltóanyagokat ma rengeteg betegséggel hozzák összefüggésbe, nem véletlenül.

7. Influenza elleni vakcina és légzőszeri problémák

Egy tanulmány kimutatta, hogy annak idején, akiket az influenza elleni oltással oltottak be, 550%-kal(!) nagyobb eséllyel szenvedtek különféle autoimmun, és légzőszervi megbetegedésekben.

8. Egyes bizonyított esetekben autizmust, maradandó károkat okoztak

Sok olyan eset létezik ma a világban minden országban, ahol egy-egy vakcina olyan súlyos károkat okozott a gyerekben, hogy az maradandó betegségekkel kell, hogy leélje az életét. Sok esetben pert is nyertek a vakcinagyárakkal szemben. Többek között az autizmus kialakulásáért is felelőssé tették egy esetben az egyik oltóanyagot.

9. Voltak halálos kimenetelű oltások

Főleg kisgyerekeknél, csecsemőknél voltak már olyan halálos oltóanyagos "balesetek", melyeket a vakcinagyárak és az egészségügy megpróbált eltusolni. Azóta kiderült, hogy sokkal több ilyen eset lehetett, mint amit eddig feltételeztek, de ezeket az egészségügy különféle egyéb kórképekre keni, mint bűnbak.

Egyesek a hirtelen csecsemőhalállal is összefüggésbe hozták már az oltásokat, míg mások úgy vélik, hogy a különféle gyerekkorban kialakuló betegségek, idegrendszeri elváltozások is ide sorolhatóak.

10. Ránk akarják kényszeríteni

Eleve sokak szerint nem véletlen az, hogy ilyen nagymértékben ránk akarják kényszeríteni az oltásokat. Hiszen már a születésünk után meg akarnak minket fertőzni, legyengíteni különféle betegségekkel, melyeket a testünkbe juttatnak az oltásokon keresztül.

Hogy mikor nyílik fel az emberek szeme legalább a szkepticizmus szintjén az oltásokkal szemben? ki tudja. De az biztos, hogy megvannak a maguk veszélyeik, melyeket nem hangoztatnak eléggé.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészségügy oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák


Megtekintések száma: 58825

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet