Egy bennfentes kitálalt: ezt műveli a pénzügyi háttérhatalom a színfalak mögött!

2017. október 11., szerda




Háborúkat hoztak létre, finanszírozták azokat. A Földet haszontalan hulladéknak tekinti, aminek csak addig van létjogosultsága amíg az ő érdekeiket szolgálja. Ronald Bernard mindent kiteregetett!

Létezik az a titkos pénzügyi alapú háttérhatalom, melynek csak egy szűk elit a tagja az egész bolygón.

A körülbelül 8500 emberből álló rejtett társadalom egy szupergazdagokból álló tömörülés, akik a markukban tartják a világot, a bolygó lakosságát a pénzügyi háttérintézményeken és a médián keresztül.

Ronald Bernard egy interjú során bepillantást engedett a pénzügyi rendszer mocskos üzelmeibe, és kitálalt.

Elmondta, hogy a pénzügyi elit miképpen tesz szert anyagi tőkére, és hogyan alapozta meg a ó hatalmát.

Hatalmas háborúkat generáltak, és egyéb fegyveres konfliktusokat. Mindemellett gyakran mindkét felet felfegyverezték, és finanszírozták magukat ezen eladásokból. A gazdasági világválság is ezen háttérhatalom műve volt, hogy a maradék "tőke" is elkerüljön a közszférából, és az emberektől, és a magánszférájukban landoljon.

Ez a 8500 ember különlegesnek, mondhatni kiválasztottnak érzi magát. A Földet haszontalan hulladéknak tekinti, aminek csak addig van létjogosultsága amíg az ő érdekeiket szolgálja.

Minden létező módon megpróbálnak hatalmat gyakorolni az emberek felett. Megkaparintották a médiát, és a bankok rendszerén keresztül, akit csak tudnak, hitelben, adósságban tartanak, hogy függjenek a rendszertől.

És ez még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis gyakoriak a különféle illuminátus szertartások, melyek keretében gyerekeket, kislányokat áldoznak föl.

Ronald Bernard elmondta, hogy őt is meghívták egy ilyen "áldozati" szertartásra.

Felajánlották neki, hogy sátánista, vagyis ördögimádó misék keretén belül, gyerekeket erőszakolhat, kínozhat és ölhet meg.

Ő ekkor tört meg lelkileg, és távozott abból a körből, és elhatározta, hogy mindent kitálal.

"Ez egy mindent megsemmisítő erő, ami gyűlöl minket. Gyűlöli a teremtett világot, gyűlöli az életet, és ami mindent meg fog tenni, ami a hatalmában áll, hogy megsemmisítsen bennünket. És hogy valósítják meg ezt? Úgy, hogy az embereket elválasztják egymástól. Oszd meg és uralkodj." - mesélte.

A Sátánizmus hitrendszerével rendelkező illuminátus ideológiákat valló hatalmit elit folyamatosan próbálja kiterjeszteni a Föld minden szegletére a hatalmát.

Egyelőre sikerül neki, és csak rajtunk, embereken, és azon múlik a jövő, hogy mennyi ember szemét sikerül felnyitni...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom globális világelit


Megtekintések száma: 42843





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet