Egy egyetemi kutatás szerint képesek vagyunk energiát elnyelni más emberektől?

2017. május 6., szombat




A lélegzetelállító kutatás azt feltételezi, hogy hasonló dologra vagyunk képesek az energiaátvitel tekintetében, mint amit korábban növényeknél megfigyeltek.

Elsőre hihetetlen megállapításra jutottak a Bielefeld Egyetem tudósai egy megdöbbentő kísérlet, és a belőle levont eredmények tekintetében.

Olyan dolgot figyeltek meg, ami soha ezelőtt nem volt még a tudomány által megfigyelve és dokumentálva.

Arról van szó, hogy bizonyították így a növények képek energiát nyerni a társaikból. Vagyis létezik a világban egyfajta rejtett energiaátvitel, mely az emberi szem, és a legtöbb műszer számára eddig érzékelhetetlen, mérhetetlen volt.

Ennek ellenére létezett, és létezik ma is.

Eleinte sokan csak valami misztikumnak gondolták a 90-es évek végén, amikor először komolyabban felvetődött, hogy a növények, és más élőlények képesek energiát elnyelni, vagy éppen energiát adni másoknak.

Később, a kétezres évek elején aztán több komoly kísérlet is irányult erre a rejtélyre, és megpróbálták megcáfolni. A legmegdöbbentőbb azonban az volt az egészben, hogy nem sikerült.

Éppen ellenkezőleg. Több ízben furcsa mérési anomáliák jelentkeztek, és nem voltak egyértelműek az adatok, de az tisztán látszott, hogy valami titkos energiaátvitel tényleg jelen lehet.

Dr. Olaf Kruse professzor vezette a kutatást, amiben először sikerült ezt minden hitelt érdemlően igazolni.

Elmondása szerint egy algán figyelték meg a szokatlan jelenséget. A Chamydomonas Reinhardtii képes volt energiát elnyelni más társaitól, anélkül, hogy ő maga fotoszintetizált volna.

Vagyis ezeket a folyamatokat teljesen leállította magában, és gyakorlatilag csak energiával táplálkozott.

A kutatás anyaga, és a végső bizonyíték feltételezi, hogy nem csak az algák és a növények, hanem akár élőlények, így az ember is képes lehet erre.

Képesek lehetünk az energia más formáit magunkba szívni, így élni, és létezni.

Ez megmagyarázhatná azokat a rejtélyes eseteket, amikor egyes emberek évekig nem esznek, és saját elmondásuk szerint csak fénnyel táplálkoznak, mégsem halnak éhen néhány hét alatt.

Lehetséges, hogy ezek az emberek valamilyen különleges képesség birtokában vannak, mely lehetővé teszi, hogy energiát nyerjenek bármiből, ami él, és körülöttük energiát termel? Vagy erre minden élő és létező ember képes lenne, csupán az agyunk teljes funkcióihoz kellene hozzáférnünk valahogy?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány ezotéria spirituális kvantumfizika energia


Megtekintések száma: 268880





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet