Egy eltitkolt orosz kísérlet, avagy a valóra vált rémálom?

2016. szeptember 24., szombat
Régóta kering a szóbeszéd egy szigorúan titkos orosz kísérlet, mely szerint öt rabon kísérleteztek, hogy mi történik velük, ha 30 napon át nem alszanak.

Szabadságot ígértek nekik, ha kibírják 30 napig alvás nélkül. Azonban ami ezután történt, arra sem ők, sem a világ nem volt felkészülve…

Sokszor mondták már, hogy a világháborúk alatt rendkívüli borzalmakat követett el az emberiség. Ez tény.

A háború mindig is a legrosszabbat hozta ki az emberből, és időnként még a tudományból is, gondoljunk csak az atombombára.

A világháborús időszak alatt a náci tisztek, és Dr. Mengele is rémálomba illő kísérleteket hajtottak végre ártatlan zsidó gyermekeken.

Azonban az oroszokat sem kellett félteni. Majmok fejátültetésével, kutyák fejének felcserélésével kísérletezgettek. A szóbeszédek és hátra maradt dokumentumok szerint ráadásul sikerrel.

Bizarr orosz kísérletÍgy történt annak az orosz kísérletnek a kapcsán is, mely azóta városi legendává alakulva még ma is riogatja az embereket.

A második világháború végén egy érdekes és bizarr kísérletre vállalkoztak az oroszok. Öt rabot választottak ki, akiket elzártak a külvilágtól, majd 30 napon át ébren tartottak különféle módszerekkel.

A rabok állítólag önként jelentkeztek, mert a szabadság ígéretével hitegették őket.

Egy speciálisan kialakított cellába zárták be őket, amit bemikrofonoztak és a filmekből ismert kémtükrökkel láttak el, hogy hallják és lássák, mi történik odabent.

Még egy speciális gázkeveréket is kifejlesztettek, mely ébren volt képes tartani a bezárt 5 embert. 30 nap után azonban olyan borzalmas dolognak voltak tanúi a tudósok, melyek rémálomba illőek.

Rémálomba illő állapotok

A kísérlet elején az első néhány napban ahhoz képest simán ment minden. Az alanyok egyre kimerültebbek, fáradtabbak lettek, de ettől eltekintve nem volt problémájuk, sem panaszuk.

Az ötödik nap után kezdtek el megváltozni a dolgok. Elkezdték a paranoia jeleit mutatni, és egyre zaklatottabb lelkiállapotban voltak.

Ezt követően már nem is beszéltek egymással, csak suttogtak néha a kihelyezett mikrofonokba.

A 12. nap után már ez sem történt meg, és csak a csend uralta a szobákat.

Állítólag 15 napig sikerült kibírniuk alvás nélkül, de borzalmas állapotban találtak rájuk: egyik társuk időközben meghalt, róla bőrt és húst téptek le, de az életben maradtak magukban is kárt tettek.

A borzalmas, már-már rémálomba illő kísérletet aztán befejezték, és a róla szóló aktákat jó mélyre elsüllyesztették, hogy soha senki se szedje elő újra őket.

Arról nincsenek információk, hogy mi történt a túlélőkkel, és a kísérletben résztvevő tudósokkal, de azt beszélik, hogy végleg felhagytak a szakmájukkal, és soha többé nem foglalkoztak tudománnyal.

paranormál megmagyarázhatatlan titkos katonai projektek titkos kísérletek titkos katonai kísérletek


Megtekintések száma: 136885

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet