Egy falu szélén kezdődött el a földönkívüliek inváziója?

2017. november 14., kedd
A falusiak valóságos pánikba estek, amikor ismeretlen eredetű fények egész hada jelent meg az égbolton...

A Délnyugat-Ukrajnában található Novogradovka faluban nem mindennapi események zajlottak le. A falusiak ugyanis olyan dolgokat láttak, hallottak és tapasztaltak, melyek szerintük semmiképpen sem evilágiak.

Arról van ugyanis szó, hogy 2017. október 3-án alkonyatkor vagy fél tucat erősen fénylő tárgy jelent meg magasan az égen.

Rengeteg ember vonult ki az utcára, hogy megnézze, mik lehetnek.

A beszámolók szerint rengeteg öreg ment ki, hogy kiderüljön, mik lehetnek. Azonban hamar eluralkodott a pánik a falu lakóin.

Ugyanis a rejtélyes fények egyre csak sokasodtak, és már-már úgy tűnt, hogy valamiféle invázióval van dolguk...

Az egész eseménysor 15 percig volt látható az égen.

A helyi focipályáról a faluban lakó Ivan Rusev szerencsére videóra vette az egész jelenetet. Ezen jól látszik, hogy az égen hét fénylő tárgy jelent meg. Mintha formációban repültek volna. Később egy robbanás volt látható az alakzat szélén, mire két repülő tárgy zuhanni kezdett…

A helyiek biztosak benne, hogy ezek a fények nem földi eredetű járművektől voltak.

A robbanások és a lezuhanó tárgyakból pedig arra következtettek, hogy talán valamiféle invázió zajlott le a falu határában, amit a kormányzatnak sikerült megakadályoznia.

Mások pedig arról számoltka be, hogy két idegen faj csapott össze az égen, az egyik az emberiség oldalán harcolva. Többen arra gyanakodtak, hogy elkezdődött az idegenek inváziója, de a hadsereg közbelépett.

Amint az ukrán hadsereghez is eljutott a hír, rögtön kiadtak egy közleményt, hogy megnyugtassák a lakosságot. Eszerint a különös égi jelenség az ukrán hadsereg által a légkörbe juttatott légi célpontok voltak...

A gond az, hogy hivatalosan - előre be kell jelenteni az ilyet - nem volt semmiféle hadgyakorlat a területen.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés idegen invázió


Megtekintések száma: 35669

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet