Egy faragott jádekő bizonyíthatja a maják és a földönkívüliek kapcsolatát?

2017. június 17., szombat




Eddig fel nem fedezett faragásokat találtak, melyek az ember és az idegenek közös múltjáról árulkodnak.

Olyan lelet került elő nemrég Mexikóban, Puebla területén, közel Veracruzhoz, mely valósággal zavarba ejtette a régészeket.

A mainstream régészet ugyanis egyszerűen nincs ahhoz szokva, hogy olyan leletek kerüljenek elő a földből, melyek ősi idegenekről, és az emberekről meséljenek.

Más esetben az ilyen leletekről nagy a hallgatás, vagy a megtalálásukat követően váratlanul nyomuk vész, esetleg elsikkad az ügy. Arról van szó, hogy hatalmas, jádekőből kifaragott domború szobrokat, faragásokat találtak, melyek egyértelműen nem emberi lényeket ábrázolnak.

Ezek humanoid idegenek. Szemmel láthatóan nem a Földön születhettek, és fejlődhettek ki. - állítják.

A leleteket még 2017 márciusában találták meg, de az eredményeket csak most, a vizsgálatok elvégzését követően publikálták.

A földönkívüliekre utaló alakok a faragások magasak, nagy fejjel és szemekkel rendelkeznek. Több szkeptikus szerint is elképzelhető, hogy ezek az alakok ténylegesen nem emberek.

A régészek szerint a jádekő faragás egyértelműen egy jelenetet örökít meg.

A majákhoz köthető lelet az emberiség egy fontos történelmi pillanatát fagyaszthatta meg az időben, feltehetően az egyik legelső kapcsolatfelvételt az ősi földönkívüliekkel.

A maja civilizáció bölcsője az idegenek kultúrája lehet? Vagy az idegenek csak technológiával látták el a majákat?

Korábban is számtalan érdekes petroglifa került már elő, melyek utaltak arra, hogy a majáknak nem véletlenül voltak a kort megelőző ötleteik, és technológiai tudások. A csillagászati ismereteikre sincs a mai napig ésszerű magyarázat, és arra sem, hogy miért építettek nagyon széles ősi országút hálózatokat.

A legtöbben úgy sejtik, hogy a maják az egyiptomiak mellett az első civilizációk lehettek, akikkel az idegenek felvették a kapcsolatot. Az általuk épített piramisok, akárcsak az egyiptomi piramisok nem csak temetkezési célú nyughelyek voltak, hanem többek annál.

Kozmikus kapcsolódási pontok, talán teleport rendszerek, vagy más, szupertechnológiát tartalmazó szerkezetek.

A jádekövekbe zárt első kapcsolatfelvételt sokáig fogják vizsgálni, és alaposabban is szemügyre fogják venni a tudósok. A nagy fejű, furcsa alakú idegenek ábrájára azonban aligha van más magyarázat...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás maják ősi szupertechnológia


Megtekintések száma: 74422





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet