Egy férfi azt állítja, hogy kvantumugrásra képes, és a párhuzamos világban élő énjeivel kommunikál

2017. március 17., péntek




A 90 éves férfi szerint kapcsolatba lehet lépni a párhuzamos világokkal.

Eszméletlen képességekkel rendelkezik egy férfi, akit Amerika egyik legnagyobb szerzeteseként is emlegettek egy időben. Burt Goldman azt állítja ugyanis, hogy meditáció, és különleges képessége segítségével képes kapcsolatot létesíteni párhuzamos világok között.

Elmondása szerint a fél életét ezzel töltötte, hogy olyan meditáció technikákat fejlesszen ki, melyekkel ezt el tudja érni. Azt mondja, hogy nem a mi világunk az egyetlen világ, és rengeteg - gyakorlatilag végtelen - párhuzamos világ fut a miénkkel együtt.

A zen állapotába képes elmerülni, és olyan mély meditációba zuhanni, hogy a párhuzamos világokban jelenlévő énjeivel is képes kommunikálni.

Ilyet eddig egyetlen ember sem volt képes. Goldman hitvallása az, hogy ezeket a világokat az határozza meg, hogy mennyi variációja lehet egy adott világnak. Mivel ez végtelen, gyakorlatilag végtelen a párhuzamos világok száma is.

Van, amelyikben csak apróbb eltérések vannak a miénkhez képest, és van olyan is, ahol jelentősek az eltérések, például a németek nyerték a világháborút.

Amikor meditál, koncentrálnia kell, és ha ezt el tudja érni, akkor máris képes kommunikálni a párhuzamos világokkal.

Sőt, elmondása szerint képes kvantumugrásra is, melynek során egyszerűen áthelyezi magát egy tetszőleges párhuzamos síkra.

"Végtelen számú lehetőség, és végtelen számú világ létezik egy adott helyiségben." - állítja.

A férfinek persze a szkeptikusok nem hisznek és szerintük a férfi meséje egyszerű kitaláció, amivel hírnevet akar magának szerezni.

Még megdöbbentőbb az a története, melyet gyerekkorában élt át Ugyanis két-három évesen már képes volt kvantumugrást végrehajtani, persze akkor még nem teljesen tudatosan.

"Olyan, mintha nappal álmodnánk, így tudom legjobban jellemezni, körülírni az egészet" - mesélte.

Elmondása szerint a mentális teleportáció valóban ahhoz hasonlít, mint amikor álmodunk, de azzal a különbséggel, hogy érezzük, hogy nagyon is valós eseményeket élünk át.

Szerinte a képességet szinte bárki el tudja sajátítani. Nem kell születni rá, bár tény, hogy vannak, akik rátermettebbek, mint mások. Az egésznek a kulcsa abban rejlik, hogy képesek legyünk nagyon mély szinteken meditálni, és fel tudjuk szabadítani a tudatunkat.

összeesküvés ezotéria spirituális párhuzamos világok meditáció


Megtekintések száma: 48600





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet