Egy férfi lebegő vasember ruhát készített! - VIDEÓ!

2022. február 21., hétfő




Itt egy videó egy érdekes kísérletről, melyben egy férfi minden technikai és barkácstudását felhasználva megpróbált úgy lebegni, mint a nagy sikerű blockbuster filmekben Vasember karaktere. 

Mindenki döntse el maga, hogy van-e még hová fejlődnie a fiatalembernek.

A Vasember annak idején 2008-ban jött, látott, és hatalmas sikert aratott. Pedig alapvetően egy nem túl népszerű képregényhős volt, akit inkább Amerikában ismertek többen, míg a világ többi táján eltörpült Batman és Pókember árnyékéban, Supermanről nem is beszélve.

A 2008-as első Vasember film mégis sikerrel hozta be a köztudatba, mára pedig rengeteg film és mellékszerep juttatta oda a világot, hogy igazi vasember lázban égnek egyesek.

Nem csak lelkes rajongókról van szó, vagy őrült fanatikusokról, ugyanis a vasember ruhát még a hadsereg i elkezdte komolyan venni, és az utóbbi néhány évben több helyről is azt lehetett hallani, hogy a hadsereg dolgozik egy hasonló taktikai páncélruhán, mely repülni is képes lesz, int a filmbéli szuperhős.

Az alábbi videóban egy fiatalember próbálkozik meg azzal, hogy a vasember nyomdokaiba lépjen.

Ügyetlen, de néhol meglepő próbálkozásai nagyon is emlékeztetnek minket a legelső vasember film egyes jeleneteire, ahol Tony Stark hasonló leleményességgel kevert félelemmel próbálgatta a saját maga által feltalált technikát.

Azt pedig mindenki döntse el maga, hogy még érdemese-e egy kicsit jobban rágyúrnia a dologra, vagy nyugodt lelkiismerettel hívnánk őt, ha nem ér rá az igazi, és bajban vagyunk…

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 102210





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet