Egy férfi olyan dolgot talált egy elhagyatott erdei faházban, melybe még ő is beleborzongott!

2016. október 21., péntek




A Blair Witch Projekt című film óta az ijesztő erdők, elhagyatott faházak új jelentéssel bírnak. Egy Kolorádói férfi Ilyen ismeretlen, romos faházakat szokott körbejárni, felfedezni. Amit azonban a legutóbbi ilyen faházban látott, attól még neki is felállt a hátán a szőr.

Van valami megfoghatatlan báj az olyan romos, elhagyatott helyekben, amitől az emberen a hideg futkos, mégis kíváncsian fedezi fel az apró részleteket.

Ez a leírhatatlan érzés aztán hatalmába keríti, és egész nap egy kellemes vigyorral fog eltelni a napja.

Ugyanígy gondolkodik egy férfi is, aki arra tette fel az életét, hogy szabadidejében ilyen elhagyatott helyeken, erdőket, erdőkben álló ódon faházakat járjon körbe.

Elmondása szerint betegesen vonzódik ezekhez a helyekhez, mert tele vannak titokzatossággal, és nem utolsó sorban egy kellemes borzongató érzést kölcsönöznek az embernek, mikor jelen van.

Legutóbb is éppen egy erdőben járt, amikor rátalált egy elhagyatott faházra, aminek a belsejében olyan dolgokat talált, amitől még neki is felállt a hátán a szőr.

Az eset Kolorádóban történt. Épp az erdőben bóklászott, amikor megpillantotta a faházat, mely már félig-meddig romos állapotban volt. Közelebb ment, és látta, hogy vandálok már korábban alaposan megrongálhatták.

Kívülről nem tűnt túl félelmetesnek, és nem mutatta semmi előjelét, hogy aggódnia kellene, amikor azonban belépett, elállt a lélegzete.

Az egyik helyiségbe belépve egy a deszkákra festett – vagy égetett – keresztet látott. Ami hátborzongató volt az egészben, hogy a kereszttel szembe a padlón pedig egy hatalmas pentagramma foglalt helyet.

Egy másik szoba mennyezetén is megtalálta a pentagrammát. Olyan érzése volt, mintha egy vallási rituálé egykori rögtönzött templomában járna. Magának a Sátánnak a birodalmában.

Több, különböző üzenet, és egy szemre emlékeztető ábra is felkerült a falakra, amitől ez a faház hátborzongatóbb volt minden eddiginél, amit valaha látott.

Valószínűleg csak hajléktalanok, vagy drogos tinédzserek műve lehetett az, hogy egy pokoli templommá változtatták az egykoron meghitt otthont, de egyértelműen olyan hely volt, ahol az ember nem szívesen időzne el túl sokáig.

paranormál érdekes érdekesség ijesztő helyek


Megtekintések száma: 130195





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet