​Egy földönkívüli lény vallatásáról szivárgott ki egy 1964-es felvétel - videó

2019. szeptember 29., vasárnap
Szerintetek valós lehet? A Kék Könyv Projekt elhallgatott anyagai végre feltárulnak a világ előtt?

Egy több mint 50 éves filmfelvétel került fel az internetre, mely korábban is elérhető volt, ám idővel letüntették a nyomait.

Most újra kiszivárgott, és megint feltüzelte az amúgy is rendkívül heves vitát a földönkívüliek létezéséről.

A felvételen látott életforma ugyanis az USA kormánya és a világ kormányai szerint hivatalosan nem létezik.

A földönkívüliek létezését ugyanis nem ismerik el, ennek ellenére egyre nagyobb számban szivárognak ki bizonyos felvételek és információk titkosszolgálatok aktái mélyéről.

Ezek pedig folyamatosan ennek az ellenkezőjét erősítik...

A titokzatos Blue Book Project hivatalosan 1951-től 1966-ig gyűjtötte az ufókkal és földönkívüliekkel kapcsolatos észleléseket, dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat.Ennek keretében készült ez a felvétel is, 1964-ben, a hírjedt 51-es körzet egyik hangárában.

Állítólag ide szállították az 1947-ben Roswellnél lezuhant repülő csészealj utasait is, és több földönkívüli járművet őriznek itt, mint a világon bárhol.

A furcsa lényt EBE-3-nak nevezik, ami magyarul annyit tesz, a hármas számú földönkívüli biológiai entitás.

Ez arra utal, hogy nem ő volt az első élő idegen lény, akit kikérdeztek, a mai napig szigorú őrizet alatt tartott katonai bázison a nevadai sivatagban.

Az interjú során rengeteg mindenről beszél, a kozmosz összefüggéseiről, melyet szerinte az emberi elme egyszerűen képtelen felfogni, mert nem erre tervezték.

Szóba kerül még a halál utáni létezés kérdése is.

Erre szintén érdekes dolgokat mond, azt állítja, hogy az emberi létezés egy állomása, természetes folyamat maga a halál, és bizonyos értelemben nem is létezik.

A megrázó információkat tartalmazó interjúról soha nem tudták bebizonyítani sem azt, hogy manipulált lenne, sem pedig azt, hogy hiteles.

Így az olvasóra marad a döntés joga: vajon mit hisz el, és miben kételkedik a földönkívüliek létezésével kapcsolatban...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 46017

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet