Egy földönkívülivel vesztette el a szüzességét: az év legabszurdabb sztorija

2023. február 8., szerda




Megdöbbentő élménye volt fiatalon egy nem emberi lénnyel - állítja a férfi.

Joggal mondhatjuk, hogy egy olyan történettel állt elő egy idősebb férfi, amit csak nagyon kevesen fognak neki elhinni.

Ennek ellenére, mint ahogyan ő állítja, az igazat meséli el, és az általa hangoztatott dolgok valóban megtörténtek vele.

A 72 éves David Huggins ugyanis nem kevesebbet állít, mint azt, hogy annak idején egy földönkívüli - tehát nem emberi - lénnyel vesztette el a szüzességét. A bimbózó kapcsolatból ráadásul még idegen-ember hibrid gyerekek is születtek.

A férfi napjainkban művészként dolgozik, és olajfestményekben örökítette meg az egyik olyan élményét, amikor ezzel az idegen lénnyel találkozott.

Visszaemlékezései alapján körülbelül 17 éves lehetett, amikor megtörtént a dolgot. Egy Crescent nevű lény bénította le mindig, és kísértette őt álmában.

Tudatában volt annak, hogy mi történik körülötte, de mintha alvásparalízis elett volna, nem tudott megmozdulni. A sokadik ilyen alkalommal aztán ez megváltozott. David hihetetlen történetét nem sokan hiszik el, de ő biztos az igazában.

Később a Crescent nevű lénynek gyermeke is született, ám az számára sem ismert, hogy később ezzel a hibrid gyermekkel mi történt.

David elmondása szerint a földönkívüli nagyon alacsony volt, a szemei pedig izzottak a félhomályban, bőre pedig szürkés volt.

Vannak olyanok is - főleg akik hasonlókat éltek át idegen elrablások során - akik elhiszik David történetét. Szerintük ez tényleg megtörténhetett a férfival, aki hajlandó lenne hazugságvizsgálónak is kitenni magát, hogy bizonyítsa az igazát.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen idegen idegenek bizarr


Megtekintések száma: 193181





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet