Egy fotós véletlenül valami nagyon ijesztőt fotózott le egy elhagyatott épületben

2017. február 28., kedd
Egy nő szellemalakja tűnik fel egy iskola romos folyosójának sötétjében.

A titokzatos, régi, évtizedek óta elhagyatott romok látogatása mindig jár némi kockázattal. A legtöbbször ezek a kockázatok sérüléseket, vagy letartóztatásokat jelentenek, tiltott területen való tartózkodásért.

Időnként azonban egy-egy fotós valami olyasmit él át, ami még ezeknél is ijesztőbb: képet kap a túlvilágról. Szó szerint.

Nem egy fotóssal történt már meg az évek során, hogy véletlenül olyat fotóztak, amit nem kellett volna. Utólag a fotókon feltűnő szellemalakokat, levegő kísérteteket, vagy árnyalakokat.

Az egyik ilyen fotós, aki csak All_Natural_Cody néven található meg a Redditen, éppen egy elhagyatott iskola romos, és sötét folyosóin fényképezett, amikor megtörtént vele egy ijesztő dolog.

Az egyik kép készítésekor látott valami furcsát. Egy szellemalak állt a bedeszkázott folyosó túloldalán. Ráadásul nem homályosan, hanem elég tisztán kivehetően.

Letagadhatatlan, hogy az egy emberi alak, méghozzá egy nő alakja, akinek a szelleme még most is ott bolyongott az épületben.

A fotós először nem vetet észre, hogy mi van a képen, azonban mikor a helyszínen belezoomolt a képbe, nagyon megijedt.

Több sem kellett neki, és állítása szerint sietve elhagyta az iskola területét, és azóta sem mert visszamerészkedni.

A kép rengeteg embert elgondolkodtatott azóta. vannak, akik szerint valóban egy szellemalak látható rajta, míg mások kétkedően csak annyit mondanak, hogy egy ügyes trükkről, vagy fotómanipulációról van szó.

A fotós azonban bármikor kész bizonyítani az igazát, és azt, hogy a fényképezőgépből származó információk alapján a képet nem módosították.

A legtöbben úgy vélik, hogy vagy egy fiatal diák, vagy egy korábban az iskolában dolgozó tanár szelleme lehet a képen.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 58220

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet