Egy francia polgármesternek elege lett: megváltoztatta az iskolai menzákat érintő rendelet: a bevándorlók teljesen kiakadtak!

2018. január 12., péntek
Szerintük ezt nem tehetné meg FRANCIA földön! Hatalmas botrány! Kettős mérce a menekültek javára?

Létezik az a bizonyos kettős gondolkodás, vagy kettős mérce, ez nem is kérdés. És hogy hogyan? Az európai lakosság kárára.

A bevándorlókat védi ugyanis a törvény, és úgy tűnik, hogy az egyes országok vezetői, valamint szervezetei is sokkal több "jogosítvánnyal" és előjoggal látják el őket, mint a már generációk óta ott élő őslakosokat.

Egy francia polgármester körül a napokban óriási botrány tört ki, ugyanis azt merészelte tenni, hogy megváltoztatta az iskolai menzához tartozó rendeletet.

Ezen pedig a helyi muszlim közösség - a liberális szervezetek heves buzdításával - teljesen kiakadtak.

Európában több helyen is problémásnak bizonyul az iszlám vallás előírásainak megfelelő étkezés biztosítása.

Ezért döntött a 16 ezer fős Beaucaire polfármestere amellett, hogy új rendeletében eltörli a sertéshústól mentes iskolai menüket.A lépés mintegy 150 muszlimot érint, Franciaország nemi egyenlőségi minisztere, Marléne Schiappa szerint egyértelműen muszlimellenes lépésről van szó.

Azonban ezzel a polgármester nem értett egyet, mert szerinte a halal étkezéssel a vallás betolakodik az iskolákba, ez pedig provokáció.

Egy jelentést, pontosabban nyilatkozatot is közzétett ez ügyben: "Nem vagyok iszlamofób. Nem félek senkitől, és nem áll szándékomban bárkit is kirekeszteni. Csak az érdekel, hogy mi a baj a sertéshússal? Ha valami orvosi magyarázat lenne erre, még megérteném, de nem erről van szó."

Nagyon sokan álltak világszerte a polgármester mellé, mondván, hogy igaza van.

Európa ébredezni kezd, és egyre többen veszik észre, hogy a saját kormányzatuk ellenük dolgozik. Egy napon pedig ennek súlyos következményei lesznek.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 117304

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet