Egy hét múlva tényleg vége a világnak? Új világvége jóslat kering a neten!

2017. október 8., vasárnap




Október 13-án, Pénteken (újra) vége lehet a világunknak.

Előbb vagy utóbb tényleg bejön egy világvége jóslat? Ki tudja, mindenesetre jövő hétre is kaptunk egyet, egész pontosan Október 13-ára, Péntekre.

Az időzítés talán nem is véletlen, mivel a Péntek 13. eleve balszerencsés, pláne ha még világvége jóslat is társul mellé.

Az interneten nemrég felbukkant ugyanis egy teória, mely futótűzként kezdett el terjedni egyes körökben arról, hogyan érhet majd véget a világunk jövő héten.

David Meade szerint ugyanis most tényleg csak egy hetünk van.

David szerint a Nibiru előbb vagy utóbb tényleg be fog csapódni a bolygónkba, hamarosan pedig egy periódus következik a FÖld életében.

A szakember most egy hétéves káoszt vetített előre, ahol hurrikánok, földrengések és egyéb katasztrófák fogják sújtani Földet, valamint az USA és Anglia nukleáris támadást fog intézni az ellenségei ellen.

A NASA mindig is tagadta a Nibiru létezését. Ennek ellenére nagyon sokak szerint létezik, mivel ősi sumer ábrákon is rajta van, és több prófécia is megemlíti, ezért sokak szerint a NASA csak ködösít.

Meade szerint az armageddon október 15-én más források szerint 13-n Pénteken fog bekövetkezni, azaz szűken egy hetünk maradt hátra, de ismerve a férfi munkásságát, nem valószínű, hogy van okunk a pánikra.

Azt azért így a végére mindenképpen érdemes hozzátenni, hogy David Meade már korábban megjósolta azt is,hogy szeptember 23-án lesz vége a világnak. Az a jóslata szerencsére nem jött be, és őszintén reméljük - és sejtjük - hogy ez sem fog.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr világvége


Megtekintések száma: 215521





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet