Egy idegen civilizáció él a Föld belsejében, amiről a világelit hallgat: kiszivárogtak a részletek

2023. október 23., hétfő
Egy olyan magas szintű civilizáció élt velünk párhuzamosan évmilliók óta a Földön, akiknek a visszatérésére valamennyi ősi kultúra figyelmeztet.

Korszakváltás jöhet és az ősi “fényhozók” ismét elfoglalhatják a felszínt?

A belső Föld titokzatos civilizációja

Shambhala, Agartha, Belső Föld, sokféle névvel hivatkoznak arra a titokzatos birodalomra, ami állítólag egykor a felszínt uralta.

Azonban több nagy kataklizmát követően végül ezek a lények, emberszerű humanoidok egy zárt kommunát alkotva elvonultak a “világ elől”.

Elzárva az emberiségtől az ősi tudást és a bölcsességet.

Rádiójelek a mélyből?

Évekkel ezelőtt többször elkezdett keringeni az a konteó, hogy a NASA állítólag rádiójeleket fogott, melyek nem az űrből, hanem a Föld mélyéből érkeztek.

Már ezek a jelek is erősen bizonyították azt, hogy a Föld magja felől valakik, vagy valamik értelmes üzenetet próbálnak a felszín felé sugározni.

A NASA állítólag ezen üzenetek egy részét meg is fejtette, de soha, még a legbelsőbb körökben sem hozták nyilvánosságra.

Szuperfejlett világ, korszakváltás

Sokak szerint az egykori civilizáció megmaradt tagjai egy sokkal virágzóbb kultúrát építettek fel a mélyben és a nagy visszatérésre készülnnek.

Újra el fogják foglalnia felszínt, és egy sokkal magasabb szintre emelik az emberi fajt is.

Az ősi istenek visszatéréséről szóló legendák és mesék tulajdonképpen valamennyi kultúrában kivétel nélkül róluk szólnak.


Megtekintések száma: 82542

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet