Egy idegen hibrid vagyok! - állítja magáról a közel 2 méter magas nő

2017. február 24., péntek




Elmondása szerint telepatikus képességekkel rendelkezik, és látomásai vannak egy idegen űrhajóról, és kész bizonyítani, hogy tényleg nem csak emberi génkészlettel rendelkezik.

Azt állítja, nem teljesen ember

Striking Lisa szőke hajú, zöld szemű, és 1,8 méter magas. Mindemellett azt állítja magáról, hogy ő egy idegen hibrid. Vagyis részben idegen, részben pedig ember.

Állítását pedig hajlandó a legvégsőkig elvinni és kész bizonyítani azt, hogy igaza van.

Lisa vezetékneve csak egy álvezetéknév, ugyanis a valódit nem hozta egyelőre nyilvánosságra, mert fél, hogyha kitudódik a titka, akkor komoly veszélyben lehet az élete.

Elmondása szerint eredetileg 1975-ben született. Ekkor volt terhes az anyja egy kisfiúval. Ő meglepetésként született, akkoriban még nem volt fejlett a technika, és nem mindenki engedhette meg magának a különféle vizsgálatokat.

Jóformán hatalmas meglepetésként jött a világra, ő azonban az elmúlt évek során meggyőződött arról, hogy valójában őt csak beleültették anyja méhébe.

Idegen embrió beültetés

Az anyjával ugyanis 8 hónapos terhesen különös esemény történt. Egyik este felment az emeletre, hogy ledőljön egy kicsit. Amikor felment, és leült az ágyra, hirtelen azt érezte, hogy nem tud mozogni, és mintha elszívták volna minden erejét.

Bezuhant az ágyba, és mozgásképtelenné vált. Egy hatalmas, fémes objektum jelent meg az ablakban, melyből hatalmas fény áradt.

Nem tudta mi történik, de nem sokkal később azon kapta magát, hogy két apró lény áll az ágya mellett. Hasonlítottak az emberre, de sokkal kisebbek voltak, és hatalmas fekete szemeik voltak.

Hirtelen hangokat kezdett hallani a fejében. Tudta, hogy ezek a lények hangjai, és arról beszéltek, hogy készen áll-e a nő, vagy sem.

Ekkor rémült meg annyira, hogy elkezdett kiabálni, hogy menjenek el a szobából, és hagyják ót békén, bárkik is, vagy bármik is ők.

Ekkor az idegenek eltűntek, majd a fémes objektum is kámforrá vált, és minden visszatért a régi kerékvágásba.

Az egészben az a legkülönösebb, hogy egészen 8 hónapos terhességig az anyában nem találtak másik fejlődő csecsemőt.

Valami történt azon az éjszakán, mert a szüléskor derült ki, hogy még egy gyermeket hordott a szíve alatt, egészen addig egyetlen vizsgálat sem mutatta ki. Az igaz, hogy akkoriban kezdetlegesek voltak ezek az eljárások, de nagyon kicsi az esélye, hogy ne vettek volna észre még egy fejlődő gyermeket.

Kész bizonyítani az igazát

Lisa elmondása szerint kész bármikor bebizonyítani az igazát. Azt állítja ugyanis, hogy képes meghallani mások gondolatait, ha erősen koncentrál, és telepatikus kepeségekkel is rendelkezik. Úgy érzi, hogy nem teljesen ember, hanem valamiféle idegen világ szülötte is egyben.

Szerinte bárki utána nézhet, ha valaki komolyan veszi a történetét, minden szükséges információt megad arra vonatkozóan, hogy az anyjával történteket is orvosi dokumentumokkal, hitelesítve alátámassza.

Úgy érzi, okkal van a Földön. nem tudja még, hogy mi ez az ok, de kapcsolatban áll valamilyen szinten az égiekkel, és ezt egész élete során érezte.

Arra is kész, hogy genetikai vizsgálatoknak vesse alá magát, hogy kiderüljön, miben rétnek el az ő génjei másokétól.

Ugyanakkor nagyon félti az életét, mert elmondása szerint a kormány emberei, és egyes titkos szervezetek vadásznak a hozzá hasonlókra, mert nem akarják, hogy kiderüljön az igazság az idegenekről, és azt idegen hibridekről.

Több ilyen hibrid is létezhet

A Lisahoz hasonló hibridekről egyébként rengeteg legenda kering, és különféle szóbeszédek szólnak arról, hogy az idegenek az évtizedek alatt egyes családokba a lehető legnagyobb titokban beházasodtak, gyerekeket nemzettek.

Az ember-idegen hibrideken ugyanis külsőleg nem látszik, hogy valójában idegen vér is csörgedezik bennük.

Viszont sokkal erősebb, sokkal fejlettebb képességekkel rendelkeznek, és intelligensebbek, mint egy átlagember. Egyes külső jegyeik is azt sugallják, hogy nem teljesen emberiek.

Ezek a hibridek nagyon intellektuálisak, általában magasak, tiszta zöld, vagy kék szeműek, és éles gondolkodásúak.

Az FBI, a CIA, és a feketeruhás ügynökök módszeresen próbálják felkutatni, és eltüntetni a Föld színéről ezeket a különleges képességű lényeket. 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények titkos szervezetek


Megtekintések száma: 83823





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet