Egy idegen lényről készített 1982-es archív felvétel került elő a hadseregtől?

2023. március 12., vasárnap




Itt az áttörést jelentő bizonyíték az idegenek létezésére?

Az alábbi videó egyeseknek akár sokkoló is lehet. A felvételen ugyanis egy igazi, földönkívüli lény látható, egy másik világból.

Legalábbis egyre többen azt állítják a felvételről, hogy valódi lehet.

A mozgókép anyagot 1982-ben készítették, és a hadsereg kötelékében, pontosabban archívumában pihent nagyon sokáig, mire valaki kiszivárogtatta.

A felvétel készítésének körülményeiről nem sokat tudni, csak annyit, hogy eredetileg két katona készítette, amikor egy olyan helyszínen vizsgálódtak, ahol feltételezhetően egy idegen objektum, azaz ufó zuhant le.

A források szerint ekkorra a hadsereg már tisztában volt az idegenek létezésével, hiszen több évtizeddel Roswell után jártak azok az idők.

Éppen ezért a feltételezett ufó becsapódási helyére azonnal kiküldték az egységeket és a katonákat. Végül egy g13 nevezetű titkos katonai komplexumba szállították a lényt, és a becsapódás helyszínén talált roncsokat, maradványokat.

Természetesen a videó kapcsán nagyon sok szkeptikus is megjelent, akik azt állítják, hogy az egész csak egy jól sikerült, hitelesnek látszó hamisítvány.

A hadsereg is tagad, ugyanakkor nekik elemi érdekük a tagadás.

Másfelől a megbízhatónak gondolt katonai források azt állítják, hogy a felvétel nagyon is valódi, és fő a feje az illetékeseknek, amiért kikerült a felvétel, ezért próbálják gőzerővel elhitelteleníteni, és eltusolni az ügyet.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 98644





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet