Egy idegen találkozást rögzítettek műholdas felvételeken?

2017. január 31., kedd




Egy férfi azt állítja, hogy majdnem elrabolták az idegenek, és minderről tőle függetlenül még műholdas képek is készültek, melyek alátámaszthatják állítását.

Elképesztő történet kering már napok óta a médiában, mely szerint egy férfit majdnem elraboltak az idegenek. Azonban kemény fából faragták az illetőt, ezért felvette velük a küzdelmet, és arcon is ütötte az egyiket.

John Mooner meg van győződve az igazáról, ám a mostani esetet azért veszik ennyire sokan komolyan, mert úgy tűnik, hogy tőle függetlenül maga a Google is bizonyíthatja, hogy ez megtörtént.

Méghozzá úgy, hogy kiderült, hogy a szóban forgó időben műholdas felvételek készültek a Google Earth-höz, és ezeken látható, amint a hátsó kertben áll a férfi, és kinyúl valami felé, mintha ütne.

A képek kétségkívül magukért beszélnek, és egyáltalán nem hatnak mesterkéltnek, és ami a legfontosabb, egy független, hiteles forrástól származnak, így azonnal felvetődött a kérdés, hogy a férfi talán igazat mondhat.

Az Egyesült Királyságban, egész pontosan Devonban élő férfi rendszeresen figyel meg idegeneket, és állítása szerint kapcsolatba is szoktak vele időnként lépni a földönkívüliek.

Szerinte túl sokat tud, ezrét próbálták meg az idegenek elrabolni őt, ő azonban visszaütött, majd elmenekült.

A fotón jól látszik, ahogy ott áll vele szemben egy titokzatos, fehéres külsejű, nagyfejű alak, aminek ha jól kivehető, sötétek a szemei.

Akik eddig nem hittek neki, most zavartan, és értetlenül állnak az események után, ugyanis a Google képei valóban bizonyító erejűek lehetnek, arról nem beszélve, hogy ez utat nyithat más eseteknek is, ugyanis előfordulhat, hogy a világ más pontjain is elkaphatott a Google Earth rendszer hasonló elrablásokat, vagy földönkívüli csészealjakat.

Egyesek szerint azonban a képeken nem egy ember és egy idegen lény látható, hanem két ember. Bár John Mooner valóban ott lakott, de ez még önmagában nem elég bizonyíték, ugyanis a fehéres alak bárki, vagy bármi lehet.

Talán szándékos átverésről van szó, és a szóban forgó titokzatos alak be van öltözve, bár ez esetben lehetetlen, hogy tudták volna, mikor is készül róluk majd a műholdas felvétel, így puszta véletlen lehet.

Rengeteg a kérdés még az ügy körül, ami nem tisztázott, de John Moonert, és a történetében hívő emberek szerint valóban egy idegen elrablás egy fő bizonyítéka lehet a műholdfelvétel.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 52243





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet