​Egy "időutazó" szerint nemsokára hatalmas idegenek fognak landolni a Földön

2021. november 23., kedd




Ha vissza tudnál utazni az időben és figyelmeztetni akarnád az amerikai őslakosokat, hogy a betolakodók örökre megváltoztatják az életüket, mennyi felkészülési időt adnál nekik?

Egy hónap? Egy év? Egy évtized? Mennyivel korábban figyelmeztetnéd például a lengyel zsidókat, mielőtt Hitler megérkezne?

Ez lenne az egyik kérdés, amelyet fel kellene tenni egy önjelölt "időutazónak a jövőből," aki a TikTok-on tette közzé, hogy 2 méter 20 centi magas, félelmetes fejű idegenek tartanak a Föld felé. Vajon ő mennyi felkészülési időt adott nekünk?

"Amit idegeneknek nevezel, az jövő évben fog először megjelenni a Földön. A pontos dátum, amikor először látják őket - 2022. május 24-ike," - olvasható a videóban.

Ez azt jelenti, hogy alig egy év van hátra! Vajon készüljünk fel az üdvözlésükre, vagy meg kell győznünk Richard Bransont, hogy tegyen lézert az új űrhajójára?

"Körülbelül 2,20 magasak, hosszú alakú a koponyájuk, sötétszürke és torz külsejűek."

Ez korántsem hangzik jóindulatúnak. Azt mondja azonban, hogy ők a jó fajták.

"Ezt az idegen csoportot Nironoknak hívják, és békével jönnek, és nem jelentenek veszélyt, de az Egyesült Államok megtámadja őket, és kirobbantja az elsőt a sok interdimenzionális háborúból."

"Nironok" ... van, akinek ismerős lehet ez a név, mivel egy másik állítólagos "időutazó" már megemlítette, aki azt állította, hogy a 2485-ös évből származik, és áprilisban a TikTok-on figyelmeztetett minket, hogy a Nironok öt év múlva érkeznek a Neptunuszról és egy velük folytatott háború egy "Nozic vírus" nevű pandémiát okoz.

Hmmm. Egy másik TikTok időutazó, aki Nironokról beszél? Vajon ez a két időutazó ismeri egymást?

"A 2491-es évből származom, és a Szaturnuszon születtem (még mindig ember vagyok)," - írja az első "időutazó".

"Találkoztam egy ismeretlen férfival, aki azt állította, hogy a jövőből származik. Azt mondta nekem, hogy hallgatnom kell ezekről a dolgokról, különben elhallgattatnak, így tettem. De soha nem volt az adatbázisomban, ezért úgy gondolom, hogy hazudik, ezért most visszatértem, hogy tájékoztassalak a jövőről."


Megtekintések száma: 41539





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet