Egy kanadai professzor azt állítja, hogy földönkívüli üzeneteket észlelt 234 csillag irányából!

2020. június 16., kedd




Ha igazak az állításai, akkor az élet és a fejlett civilizációk HEMZSEGNEK körülöttünk!

Az emberiség nincs egyedül a világegyetemben, és a világtörténelem során már számtalanszor megpróbáltak idegen civilizációk kapcsolatba lépni velünk.

Legalábbis egy kanadai professzor azt állítja, hogy egyes csillagokból, csillagképekből folyamatosan érkeztek az üzenetek, kódolt jelek.

Már vége azoknak az időknek, amikor az emberiség még azt gondolta, hogy egymaga van, és a világegyetem kietlen és üres, végtelen tér. Ha csak az exobolygók felfedezésének számát, és ütemét vesszük alapul, már most is több millió olyan bolygó van, amely életre alkalmas lehet.

Ezek közül pedig több százon lehet élet, mi több, fejlett élet.

A kanadai kutató, aki a Laval Egyetemen tanít, egy másik társával együtt megdöbbentő felfedezésre jutott, miközben a kozmoszból érkező jeleket vizsgálta. Elmondta ugyanis, hogy több ízben akadtak olyan jelsorozatokra, melyek messze eltérnek a természetes módon keletkező jelektől.

Vagyis ezek jó részénél nagy az esély arra, hogy fejlett technológia sugározta a Föld irányába.

Összesen 234 csillag felől érkezett ilyen jel...

Ha mindegyik egy-egy fejlett civilizációt takar, akkor hemzseg az élettől a világegyetem, és több fejlett világ létezhet, mint eddig bárki gondolta volna.

A professzor felvetése szeriont ezen jelforrások közül több olyan van, mely akár évezredek óta sugározhatja a jeleket, de vannak olyanok, melyek néhány éve kezdőtek.

Egyre biztosabbak benne, hogy egytelen csillagászati jelenség sem képes ilyet reprodukálni.

"Az emberek elé kell állni, és feltárni a bizonyítékokat. Az idegen világok már évezredek óta próbálják felvenni a kapcsolatot, de mi nem értettük meg az üzeneteiket, vagy sok esetben nem is tudtunk róluk" - állította.

Egyes jelek feltételezhetően az annak idején 1934-ben megrendezett berlini olimpiára lehetnek válaszok, mint a Kapcsolat című filmben. Az volt ugyanis az első olyan fejlett Földi jel, mely kijuthatott az űrbe, és elkezdett szétszóródni a csillagok közé, hihetetlen sebességgel.

Talán voltak olyan fejlett fajok, melyekhez nemrég ért el az üzenet, és a jelforrást megállapítva saját kódolt üzenetet küldtek vissza.

Az üzeneteket egyelőre nem lehet értelmezni, de abban biztosak, hogy mesterségesek. Lehetséges, hogy teljesen más jel és kommunikációs rendszert használnak, időbe telhet, mire a kozmikus üzenetek jelentésére fény derülhet - jegyezték meg a kutatók.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyek földönkívüliek csillagászat űrkutatás univerzum


Megtekintések száma: 143432





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet