Egy kép, mely többet mond minden szónál: ÍGY zajlik Európa végítélete!

2018. január 19., péntek
Nézd meg, Magyarország is a képek között van...

Ami Európában zajlik, az az európai kultúra elleni legnagyobb támadás, ami valaha volt. Annak idején egyetlen külső támadás sem volt olyan jelentős és brutális, mint a mostani.

Európa mostani megszállói ugyanis a saját képükre akarják formálni Európát, miközben mi a keblünkön melengetjük őket.

Idejönnek, a nemzetek jóhiszeműségét kihasználva, a keresztény eszmék felebarátiasságára alapozva, majd durván hatba támadják a vendéglátóikat, és a ház urainak asszonyait megerőszakolják, persze képletesen...

Az európai keresztény kultúra kihalóban van, miközben az iszlámmal töltött szívek egyre nagyobb számban vannak jelen Európában.

Aljas és gyáva módon meglett, katonakorú férfiak menekültek el a léhűtés és a semmittevés reményében az EU-ba.

Aztán persze nem tetszett nekik, hogy itt is elvárják a munkát, vagy legalább azt, hogy illeszkedjen be az európai értékek szerint.

Messziről jött vendégeinknek ez nagyon nem fogára való, ezrét párhuzamos társadalmakba rendeződtek, és az elkövetkező években arra fognak várni, hogy kellően nagy erejük legyen, hogy belülről rohanják le Európát.

Bármerre jártak Európában, mindenhol bajt okoztak, felégették, ami mögöttük és előttük van, és támadásokat intéztek Európa polgárai ellen.

Ezek után Európa miért várja azt, hogy ezek az antiszociális elemek többségbe kerüljenek?

Miért nézzük bénán, és várunk saját végzetünkre?

Ha ezek többen lesznek majd, mint mi, már menthetetlen lesz Európa. Most MÉG megvan a remény arra, hogy felülkerekedjünk az Uniós vezetők gyengeelméjűségén…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa menekültválság


Megtekintések száma: 24559

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet