Egy kis szürkét kaptak lencsevégre egy Kaliforniába vezető út mentén?

2016. március 16., szerda




Ismét sikerült valakinek videóra felvennie egy idegen lényt, ám ezúttal közvetlen közelről, és még a felvétel is viszonylag jó minőségű. Sikerült egy kis szürkét lencsevégre kapni?

Feltehetőleg egy igazi kis szürkét láthatunk azon a felvételen, amit egy férfi készített a Kaliforniába tartó egyik út mentén. Ügyes trükk, vagy tényleges bizonyíték az idegenek létezésére?

A felvétel készítője épp hazafelé vezetett az alkonyodó úton, amikor valami szokatlant pillantott meg az útszéli bokrok között. Először medvének, vagy valamiféle nagyobb állatnak hitte, ezért óvatosan kiszállt a gépkocsiból, hogy jobban szemügyre vegye.

Ekkor azonban nagyon ijesztő dolgot látott. Egy humanoid szürke feje bukkant elő a bozótosban.

A férfi tudta, hogy nem emberi, ezért azonnal előkapta a mobilját, és felvételeket készített róla. Később ezeket a felvételeket töltötte fel a videó megosztókra, ahol elterjedt és felkapták a hírt.

Egyesek szerint a felvételen látott lény karakterisztikáját tekintve nagyon hasonlít a kis szürkékre. Mások ügyes átverésnek titulálják az esetet, szerintük a férfi csak híres akart lenni, és be akart kerülni a hírekbe.

Az a pletyka járja a környéken, hogy a környező utak mentén az utóbbi időben gyakran látni szokatlan alakokat, melyek nem hasonlítanak sem emberre, sem állatra. Mindenki döntse el maga, hogy mit látnia  felvételen, azt azonban ne feledjük: biztosan nem csak az ember az egyedüli és egyetlen élőlény a világegyetemben.

video ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 58718





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet