Egy kutató elárulta, mire is használják valójában a chemtraileket!

2018. július 5., csütörtök




Különleges nanotechnológiáról beszélt, és mikroszkopikus bizonyítékokról.

A chemtrailekről feltehetően már mindenki hallott legalább egyszer életében. Ha igen, akkor azt is tudja, hogy nagyon nagy valószínűséggel nem holmi átverésről van szó, hanem egy igazi, megvalósult összeesküvésről.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan szórták az égből ezeket a chemtraileket, melyek vastag mérgezőanyagként egyfajta filmréteget vontak a légkörben, melyből lassan aláhullottak az ilyen-olyan vegyianyagok.

Korábban egy magyar chemtrail pilóta is elismerte, hogy ezek a gépek léteznek, és megadott, rendszeres időközönként kellett a levegőben kieresztenie a különféle mérgező és veszélyes anyagokat.

Amikor elkezdett túl sokat kérdezni a munkájáról, akkor megfenyegették, és tönkretették az életét, majd kirúgták.

Rengeteg különféle elmélet látott már napvilágot, melyek azt próbálták megfejteni, mivégre is permetezik az embereket, és így a légkört ezzel az erősen mérgező anyaggal, amit sokan csak okos pornak, vagy a halál porának neveznek.

Az elméletek szerint számos oka van, azaz a cél összetett. Egyrészt összefügg az időjárás befolyásolásával, hiszen a levegőben található ionizált és egyéb részecskék egyfajta ernyőként viselkednek, ami segítségével könnyen módosítható az időjárás.

Másfelől az egészségügy malmára hajt föl rengeteg profitot, mivel ezen anyagok a légkörből lassan megtelepszenek a földön és a talajon is. A fák lombjain, a kertjeinkben, az autónkon, mindenhol.

Sokak szerint magát a világ legrejtélyesebb betegségét, a Morgellons szindrómát is a chemtrailek okozzák.

A sok megbetegített emberi populáció egyre nagyobb arányban küzd különféle allergiákkal és megbetegedésekkel. nagymértékben nőtt a rákos megbetegedések aránya is az elmúlt évtizedekben.

Egy német kutató viszont azt állítja, van egy másik eltitkolt célja is ezeknek a levegőbe ereszthető, majd ott egy ideig lebegő részecskéknek. Bizonyítéka van rá, hogy a chemtrailek valójában olyan apró nanotechnológiával előállított részecskék, melyeknek oka és célja van.

Ezek ember által alkotott részecskék. Méghozzá okos részecskék, azaz könnyen befolyásolhatjuk a viselkedésüket. És ezek a részecskék ténylegesen jelen vannak a levegőben.

A férfi feltett szándéka, hogy elárulja a chemtrailek legbelső titkait. Elmondása szerint mikroszkóp alatt is meg lehet ezeket vizsgálni, és rengeteg olyan apró, nano anyagfoszlányt találhatunk, melyek semmihez sem köthetőek.

tehát nem más forrásból származó szennyeződések maradványai, hanem egyértelműen azokon a területeken gyűjthetőek be, ahol frissen chemtraileztek.

Nem csak különféle geometriai alakba rendeződött nanorészecskéket talált a mikroszkopikus megfigyelések során, hanem apró nanokampókat is, melyek mind egy adott séma alapján épültek fel.

A szakember szerint ezek a formációk nem véletlen jöttek létre, és konkrét céljuk van vele a chemtrailek készítőinek, és elrendelőinek.

Kormányszintű összeesküvés zajlik a háttérben, és a szálak minden bizonnyal a Pentagonhoz, és a hadsereghez vezetnek, de országhatárokon átívelő dologról van szó. Megfigyelési célra is kiváló lehet.

Ezt támasztja alá néhány olyan megvizsgálta nanorészecske, mely mintha intelligens organizmusként lenne felépítve.

Az egyik ilyenen ugyanis atnennaszerű kinövéseket és kis talpakat is talált.

Persze igen nehéz elhinni mindazt, amit mond, hiszen alapvetően ezek a dolgok hihetetlennek hangozhatnak. Azonban a férfi állítja, hogy igazat mond, és szerinte a jövőben majd egy megdöbbentő felfedezés igazolni fogja azt, hogy amit mondott, az ténylegesen így volt.

Addig pedig nincs más választásunk, mint továbbra is tűrni, és figyelni, ahogyan ezeket az okos nanorészesckéket a levegőbe szórják, pontosan a fejünk fölé, már ha valóban így van.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp chemtrail időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 39992





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet