Egy letűnt marsi civilizáció árulkodó nyomai hevernek a Marson? A NASA végső titka a vörös bolygóról!

2017. december 6., szerda




Piramisok, szögletes tárgyak, obeliszkek árulkodnak arról, hogy egykoron egy fejlett ősi civilizáció élhetett a Marson. Az űrügynökségek, és a kormány persze mindent tagad. Mi az igazság a Marsról?

Ősi civilizáció élt a Marson, méghozzá fejlett civilizáció. Sokan tagadják, és nem veszik komolyan a témát, azonban azok a felvételek, melyek a mars Felszínről készültek, zavarba ejtően sok mesterségesnek tűnő alakzatot ábrázolnak.

Ami azt illeti, a Mars tele van geometriai építményekkel.

Ezeket nem formálhatta sem a szél, sem más geológiai folyamat. Néhány évtizeddel ezelőtt robbant először a hír, amikor a híres Marsi arc mindenkit ledöbbentett. Szinte a világsajtóban helyet kapó összes magazin, tudományos folyóirat lehozta a felfedezést.

1976-ban készítette az ominózus felvételeket a Viking űrszonda. Bonyolult matematikai algoritmusokkal, és nagygépes rendszerekkel, megpróbálták a felvételeket analizálni, megvizsgálni.

Miközben egyre jobban körvonalazódtak az arc vonásai, feltűnt egy kis település is a nevezett emberszerű arc mellett, piramisokkal, főtérrel, és egyéb építményekkel.

Különböző geometriai vonalakat ábrázolva kiderült, hogy a szögek nevezetes trigonometriai értékek, pi/3, 2pi/3, e/pi (e= a természetes alapú logaritmus alapja), míg a szögek aránya négyzetgyök kettő, négyzetgyök három, e/pi, stb.

Minden szög nevezetes trigonometriai érték, még a szögek aránya is, ez pedig kizárt, hogy természetes legyen!

Később azonban a NASA úgy tűnt, hogy mégis "kifarol" az idegenek eredetet sugalló kommunikáció - és a tények - mögül, és azt állították, hogy a marsi arc szimplán a fény és árnyék játéka által keltett illúzió csupán.

Rengetegen rámutattak, hogy ezek a képződmények egymillió évvel ezelőtt hasonló célokat szolgálhattak, mint a stonehenge-i kövek: az egyik piramis közelében állva látható, hogyan kell föl a Nap az Arc fölött. A Marsbéli Arc, jegyzi meg a cikk, titokzatos hasonlóságot mutat az egyiptomi szfinxekkel.

A legtöbb szovjet kutató alaposan megvizsgálta az Arcot és a közeli piramisokat ábrázoló fotókat, amelyeket a Viking szonda készített. Szerintük ez tiszta és tagadhatatlan bizonyíték arra, hogy valaha egy nagyon intelligens és technikailag fejlett civilizáció élt a Marson.

A lenit képen a régióban található egyik tetraéder-szerű alakzat látható. Szinte kizárt, hogy ilyet a természet képes legyen megformálni, ahhoz túlságosan szabályos.

Sőt, a környezetében lévő kupola-szerű kiemelkedéseken még olyan lyukakat is észrevettek a képek vizsgálatakor, melyek bejáratok lehetnek a felszín alá, ezen építmények belsejébe.

Hatalmas marsi por rakódott le az évmilliók alatt ezekre az alakzatokra, ezért a komplexumok nagy része nem is látható a szondák által készített felvételeken.

A különböző mesterséges formációkat kutató szakemberek arra a kérdésére, hogy melyik földi kultúrához lehetne leginkább hasonlítani ezeket a leleteket, az volt a válasz, hogy: “Semmi kétség, az egyiptomihoz, természetesen!”

Arcok, piramisok, kupolák, mesterséges dómok: az egész megalitikus építészet, és ha ez mind össze is cseng saját történelmünkkel és a korai, technika előtti civilizációkról ismert példákkal, akkor azonnal felmerül a gyanú, hogy talán nem csak komoly párhuzam, hanem kapcsolat is lehet a Marson fellelhető civilizációs maradványok és a Földön található ősi romok között.

A természet nem dolgozik derékszögekkel. Az teljesen nyilvánvaló, hogy a Marson mikrobiológiai szintű élet volt. Erre utal az egyik leghíresebb Marsi meteorit, melyet itt a Földön találtak meg.

A NASA szerint a Marson képződött olvadt lávából körülbelül 4 milliárd évvel ezelőtt. Körülbelül 3,6 milliárd évvel ezelőtt több becsapódás szétszabdalta, majd egy újabb meteorit lökte ki a Mars felszínéről körülbelül 15 millió éve.

Az ábrán látható pásztázó elektronmikroszkópos képen baktérium-maradványokat lehet felfedezni.

Ezek mérete 20–100 nanométer, tehát lényegesen kisebb, mint a baktériumok mérettartománya, és hasonlítanak a feltételezett nanobaktériumokra, de kisebbek mint bármely földi életforma.

Az 50 nanométeres nagyságú, szabályos alakú magnetit egykristályokból különböző hosszúságú láncokat találtak és ezek statisztikája utalt arra, hogy ezek esetleg magnetotaktikus baktériumok maradványai lehetnek.

A mellékelt képen összehasonlítják a Columbia River bazaltkőzetével, melyben apró baktérium maradványok találhatóak. Kísérteties a hasonlóság, nemde?

Hogy ez miért nagyon fontos és jelentős momentum? Mert ha volt évmilliókkal ezelőtt bakteriális élet a Marson, az még nagyobb mértékben alátámasztja azt, hogy ez az élet később párhuzamos evolúció útján tovább fejlődött, akárcsak a Földön.

Itt is megjelentek az első puhatestűek, később a gerincesek majd az emlősök, végül pedig egy eszközöket használó fejlett ősi civilizáció.

Még olyan neves emberek, akiknek hitelük van a témában is azt állítják, hogy valamit eltitkolnak előlkünk, és a naprendszer több bolygóján is kialakulhatott az élet.

Egy interjúban maga Buzz Aldrin beszél arról, hogy a Mars egyik holdján, a Phoboszon egy óriási, mesterséges megalit található.

A Marson nem csak piramisokat és dómokat találni, hanem óriási falakat, melyek a kínai nagy fal méreteivel vetekednek. Az alábbi kép szintén a Mars felszínről készült. Első ránézésre nincs semmi különös benne, de ha picit jobban megnézzük, láthatjuk, hogy nem gigantikus repedésekről, vagy hordalékról van szó, hanem falakról. Ugyanis a "vonalak" találkozásánál elég gyakori a derékszög.

Ráadásul a kiemelt részen jól látszik, hogy a vonalnak van vastagsága, mint egy tényleges falnak, és árnyékot is vet. Ha ez hordalék lenne, akkor nem így kellene kinéznie.

Egyes elméletek szerint ezek a falak különböző területeket választottak el egymástól, esetleg ősi városokat. A városok romjait azért nem látjuk, mert a marsi por alá temette őket az idő az évezredek alatt.

Kísértetiesen hasonlít az egyes formációk stílusa az egyiptomi kultúrában fellelhető alakzatokhoz. Mint ahogyan Egyiptomban is, itt is rengeteg piramis, és egyéb geometriai alakzat tarkítja a felszínt.

A Szfinx a Földön, hasonlít arcban a Marson található arcra, elhelyezkedése érdekes geometriai összefüggéseket mutat. Ráadásul éppen a Marson mért szabályosság jellemzi például az e/pi arányszám.

A Gízai Nagy Piramis mérhetetlenül nagy és geometriailag szokatlanul pontos alkotás. A piramis oldalai az égtájakhoz igazodnak, attól való átlagos eltérésük mindössze 3 fokperc és 6 fokmásodperc (1 fokperc = 1 fok 60-ad része). A pontos adatok szerint északon 0° 2’ 28” délnyugat felé, délen 0 °1’ 57”-nyire délnyugat felé, keleten 0° 5’ 30” északnyugat felé, nyugaton 0° 2’ 3” északnyugat felé térnek el az oldalai a valódi földrajzi északi iránytól.

Az egyiptomiaknak egyszerűen nem állt rendelkezésükre az a pontos és magas szintű technológia, ami ilyen rendkívüli teljesítmény eléréséhez szükséges.

Az egyetlen lehetséges magyarázat egy idegen technológia beavatkozása, ami leginkább a Marsról képzelhető el.

Így egyértelműsíthető, hogy a Mars és a Föld között az Egyiptomi civilizáció a kapocs. Talán ez a kultúra az ősi időkben kacsoltban volt a Marsi civilizációval, de az sem kizárt, hogy az egyiptomi kultúra egy az egyben a Marsról származik. A kormányok és a NASA valószínűleg tudnak a kapcsolatról, azonban mindenki mélyen hallgat.

Bizonyára jó okuk van rá. Talán egy olyan tényre, leletre vagy kapocsra bukkantak, melyre úgy érzik, még nincs felkészülve az emberiség jelentős része, vagy ha kiderülne, az túlságosan átformálná a gondolkodásmódunkat.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek mars nasa összeesküvés marsi civilizáció


Megtekintések száma: 75521





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet