Egy Londoni férfinek van a leghosszabb szakálla az Egyesült Királyságban!

2016. október 30., vasárnap




Kíváncsi vagy, mekkora lehet Nagy Britannia leghosszabb szakálla? A neves címet egy Londoni férfi, viseli, és elmondása szerint ez nagyon megtisztelő, és bomlanak érte a lányok.

A 29 éves Michael Legge rendelkezik az angolok leghosszabbra növesztett szakállával. Nem akármilyen hosszú lett, és nem is kevés időbe telt neki ezt elérni.

A férfi elmondása szerit hat éven át növesztette, és egy kicsit sem nyírt, vagy vágott belőle

Így érte el, hogy mára már közel 60 centiméter hosszú arcszőrzettel rendelkezik.

Állítása szerint a lányok buknak rá, és sohasem volt még ennyire sikeres. Hogy ez annak köszönhető-e, hogy elnyerte a leghosszabb szakállú angol díját, vagy természetes sármja ennyire csábító, azt nem tudni, de az este szempontjából talán nem is pontos.

A férfi rendszeresen jár szakállhossz mérő versenyekre is, és legutóbb pont szeptemberben nyert meg egy újabb versenyt, ahol övé lett a leghosszabb szakáll, melyet csak növeszteni lehet.

Michael párja eleinte nehezen tűrte a férfi különös hobbiját, és azt, hogy a szakálla igazi kincset ér, és azt Istennek sem akarta levágatni.

Mostmár megérti, hogy Michael számára ez sokat jelent. eleinte elmondása szerint furcsa volt, és az is zavarta, hogy állandóan útban volt, mikor csókolóztak, de ma már megszokta, és olyan számára, mintha ott sem lenne.

Néha úgy érzik, hogy nem is ketten élnek ebben a kapcsolatban, hanem hárman. Ő, Michael, és a szakálla.

Michael nagy terve most az, hogy jövőre megmérettesse magát az Ausztriában rendezendő világbajnokságon, hogy a legnagyobb szakáll egyik büszke tulajdonosa lehessen hivatalosan is.

A jelenleg ismert leghosszabb szakállal egyébként egy kanadai férfi, Sarwan Singh rendelkezik. Neki közel 2 és fél méter - egész pontosan 2.495 méter – hosszú a szakálla.

hihetetlen hihetetlen emberek rekord világrekord


Megtekintések száma: 101873





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet