Egy magyar származású kutató állítja: monumentális ufót találtak a Bermuda-háromszögben!

2019. január 12., szombat




Nemrégiben több nagyobb hírportálon és a külföldi médiában is megjelent a hír, hogy a Bermuda-háromszögben rábukkanhattak valamire.

A hírek szerint egy elképesztő felfedezést jelentett be egy búvár, aki a Bermuda-háromszögben végez kutatásokat.

Darrell Miklos (55), akinek a Discovery Chanel tévécsatornán van egy sorozata, a Karibi-térségben ősi hajóroncsokat keresgél, de ezúttal egészen másra bukkant. Azt állítja ugyanis, hogy egy idegen civilizációtól származó azonosítatlan űrhajót talált.

A víz alatti nyomozását egy amerikai űrhajós barátja, Gordon Cooper (†77) titkos térképe alapján végzi, ő ugyanis az űrből felvételeket készített, mert éppen ezt a misztikus területet vizsgálta műszereivel, s ő figyelt fel arra, hogy a tenger mélyén lennie kell valaminek, amit képtelen volt azonosítani.

Miklos filmsorozatában is megmutatja, ahogyan a mini-tengeralattjáróval lemerült a Bahama-szigetek környékén, és több nagyon régi – véleménye szerint ötezer éves – hajóroncsra lelt, amelyeket korallok borítanak.

Ezúttal azonban valami egészen másra bukkant.

„Ezt a tárgyat biztosan nem ember alkotta. Ilyen hajóformával és felépítéssel még sohasem találkoztam.

A hossza 6,45 kilométer, és összesen tizenöt, egyenként 91 méteres kitüremkedése is van. Az anyagát egyelőre nem tudtuk azonosítani, mert vastag korallréteg borítja”

– árulta el Darrell Miklos a Daily Mail című brit napilapnak adott exkluzív interjújában.

Mivel nem tudják megállapítani, hogy mi ez a lelet, a szakértők azt feltételezik, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy, azaz ufó lehetett, mielőtt a tengerbe zuhant a Bermuda-háromszög területén.

Az 1960-as években az amerikai űrkutatási hivatal kötelékében dolgozó Cooper is erre utalt jegyzeteiben, amelyet most használnak a kutatás során.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

tudomány rejtély rejtélyek ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 52486





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet