Egy matematikai képettel kiszámolható a világvége pontos dátuma!

2019. november 18., hétfő
Nem tudjuk, mikor jön el az ismert világ vége, egyesek azonban úgy sejtik, hogy egy matematikai számítás választ adhat a kérdésre.

Az embereket mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy pontosan mikor is jön el a világvége. A világvége pontos fogalmáról egyébként még ma sincs egységes egyetértés, ugyanis míg egyesek a világvégét a Föld megsemmisülésére értik, mások az egész univerzumra.

Abban azonban egyetértenek a legtöbben, hogy az univerzum megsemmisülésének jóval csekélyebb az esélye, legalábbis a közeljövőben.

Az apokalipszis pontos idejét már sokféle módon próbálták meghatározni. Volt, hogy előzetes modellekkel próbálták előrevetíteni, míg mások jövendöléssel.

Létezik azonban egy képlet, mely sokak szerint pontosan kiszámolja a világvége pontos idejét.

A számítások arra is kitérnek, hogy mi, akik most élünk ezen a bolygón, az első vagy az utolsó generációhoz tartozunk-e. A népességnövekedést elnézve sokan azt állítják, hogy inkább az utóbbi valószínű.

A rejtélyes és bizarr világvége számító egyenlet azazaé operál, hogy meghatározza a Földre születő emberek maximális számát. A teória, mely a számítás mögött áll, azt állítja, hogy többen születtek meg eddig, mint ahányan még születni fognak.

Ez az egyébként megkérdőjelezhető hipotézis sokak által elfogadott. Ha ezt vesszük alapul, akkor egy számítás alapján könnyen megkaphatjuk az eredményt.

Jelenleg 7 milliárdan vagyunk, és ennyi ember már jóval gyorsabban szaporodik, mint korábban bármikor az emberiség.

Ez egyben azt is jelenti, hogy nincs messze a világvége.

Hogy pontosan mikor, azt persze mi sem árulhatjuk el, de ki végigvezeti a számítást, és kicsit utána kutatta a statisztikai adatoknak, az meg fog döbbenni, hogy mennyire közel vagyunk a véghez.

A tudósok annyit elárultak, hogy minden egyes megszületett emberrel 0,0001%-kal nő az emberiség energia és erőforrás éhsége, amit a Föld csak egy adott ideig és pontig tud kiszolgálni...

Mit gondolsz, még a mi életünkben be fog következni?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek bizarr világvége matematika kataklizma végidők


Megtekintések száma: 68848

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet