Egy olyan dolog okozza világszerte a daganatos megbetegedéseket, mely az emberiséget felemelte?

2018. február 3., szombat




Egyre több tanulmány eredménye erre követkertet. Ha igaz, akkor a saját sírunk ássuk.

A rák nagyon hosszú ideje óriási rejtély, melyet a tudomány nem tud megfejteni.

Még ma sem tiszta teljesen, hogy pontosan mi is okozza, és milyen hatásmechanizmus alapján jön létre a szervezetben, bár számos elmélet létezik erre vonatkozóan.

A tudósok előtt közismert tény, hogy a modern világ emberénél sokkal gyakrabban fordul elő a rák, mint az 1900-as évek előtt született generációnál.

Ennek miértjét számos alkalommal vizsgálták, és a különféle feldolgozott ételek, tartósítók és vegyszerek hatásaira gyanakodtak.

Tudósok egy csoportjának azonban sikerülhetett igazolni még valamit.

Ha pedig igazuk van, akkor óriási bajban van az emberiség, mivel egy olyan dologról derülhet ki, hogy daganat kockázatot rejt, ami mindenhol jelen van már, szinte az egész Földön.

Ez pedig nem más, mint az elektromosság, az elektronikus sugárzás, vagy elektro-szmog.

Az ipari forradalom környékén és az elektromosság feltalálásakor volt az első robbanásszerű ugrás a daganatok terjedésében.

Ez pedig erős gyanú arra, hogy az elektromosság is fontos szerepet játszik ebben.

Ez még önmagában légből kapottnak tűnhetne, de azóta sok független kutatás, és egyes kísérletek is igazoltak valami hasonlót.

Kísérleti egereket elektromos sugárzásnak tettek ki, melynek során a 76%-uk daganatos lett alig 6 hónapon belül. Ez tudományos értelemben véve messze meghaladja az egyszerű statisztikai véletlen fogalmát.

Vagyis ha ez igaz, napjainkban minden elektromos dolog, és a körülöttünk száguldozó elektronok, és azok sugárzása kihathat sejtjeinkre.

Ez a hatás pedig bizonyos esetekben DNS károsodást idézhet elő a sejtekben, amik végső soron a mai tudomány állása szerint a rák melegágyai.

A legborzalmasabb dolog azonban az, hogy ez ellen jelen pillanatban semmit sem tehetünk, mivel az egész emberi társadalom, a komplett infrastruktúránk az elektromos energiára épül.

Ráadásul a nagy energiaipari vállalatok még a nyilvánvaló eredmények ellenére is tagadnák ezeket, hisz a pénz nagy úr, és mint a történelem során sokszor bizonyították, fontosabb az emberi életnél is.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák életmód


Megtekintések száma: 54388





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet