Egy olyan injekciót fejlesztettek ki, ami 100%-osan gyógyítja a rákot!

2018. szeptember 11., kedd




Kísérleti alanyokon már tesztelték, az eredmények döbbenetesek!

Véget érhet a rák kora?

Sokszor hallottuk ezt már, de ez a felfedezés most tényleg elhozhatja nekünk azt a bizonyos korszakváltást.

Sikeres kísérleti tesztről számoltak be egy rákgyógyszer kapcsán a a texasi UT Southwestern egyetem kutatói, akik 100 százalékos gyógyulást tapasztaltak melanomás egereknél 

írja a Drug Target Review.

Az új módszer egy kísérleti oltás és a Diprovocim nevű molekula közös alkalmazása, ami a rákos sejtekhez vonzza a szervezet rákkal harcoló sejtjeit, de az oltóanyag a rákos sejtek esetleges későbbi visszatérése esetén is védekezésre sarkallja az immunrendszert.

A kutatók a kísérlet során három részre osztották a melanomás egereket, az egyik csoport csak az oltást, a második csoport az oltást és a Diprovocimot, a harmadik csoport pedig az oltást és alumínium-kálium-szulfátot kapott. 

Az első csoportba került állatok mind elpusztultak, a második csoport állatai mind életben maradtak, a harmadik csoportban pedig nagyjából 25 százalékos túlélési mutatót tapasztaltak.

Vajon a rákipar és a gyógyszerlobbi engedélyezni fogja?

Vagy a felfedezést egy adott ponton teljesen el fogják hitelteleníteni?

Ne vegyünk mérget arra, hogy a betegek "nem meggyógyításában" érdekelt csoportok nem fognak támadást indítani a rákgyógyszer ellen, ahogyan azt számos alkalommal tették a múltban.

Mert a pénz az úr...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák


Megtekintések száma: 13992





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet