Egy ősi Anunnaki isten múmiájáról került elő egy titkos archív videó

2022. augusztus 14., vasárnap
Így nézhetett ki az első ember-idegen hibrid uralkodó? 12.000 éves testről készítettek filmet, most közzétették!

Ma már egyre kevésbé kérdéses az az emberek számára, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben, azt pedig már szinte senki sem vitatja, hogy valaha az ősi időkben az emberiséget idegenek látogatták.

Nekik köszönhetjük technológiai tudásunk egy jó részét, és ők voltak azok is, akik megteremtettek minket.

Az Anunnakikra számos régészeti lelet, megtalált több ezer éves írások, és a sumer kultúra utal. Most előkerült egy olyan felvétel is, melyen az információk szerint egy 12.000 éves Anunnakikhoz köthető isten múmiája látható.

A videó keletkezésének körülményeiről annyit tudni, hogy valamikor 2008-ban lett rögzítve, egy ismeretlen helyszínen, feltehetően valahol az egykori sumer birodalom területén. Más információk szerint valahol Irán területén bukkantak rá, majd Izraelbe szállították át, tanulmányozásra.

Az Anunnaki lény teste robosztus, és magas. Az arca kísértetiesen hasonlít az emberére, némi eltéréssel.

Az Anunnaki istenekről szóló sumer legendák szerint azért érkeztek bolygónkra, hogy bányászati kitermelést végezzenek.

A testet megvizsgálva arra jutottak a régészek és antropológusok, hogy a múmia 12.000 éves, mégis igen jó állapotban van, és olyan, mintha csak egyfajta hibernációs álomban lenne a szakállas alak.

A sumer utalások egyértelműsítik, hogy egy ősi, de a mienknél sokkal fejlettebb civilizáció landolt a Perzsa-öböl térségében. Hihetetlen technológiai fejlődésen indultak azok a népek, akikkel felvették a kapcsolatot. Sokak szerint ők lehettek a legendás Anunnaki istenek.

Mások úgy vélik, hogy a most előkerült felvételen azon Anunnaki istenek egyike látható, melyek több százezer éven át uralták a bolygónkat, mire az végleg felszabadult a földönkívüli megszállás alól.

Az ember-idegen hibrid istenek elűzi az Anunnakikat a Földről...

Annak idején a sumerokkal igen sokat foglalkozó Zecharia Sitchin is arra jutott a kutatásai során - 20 évet szentelt rá az életéből, hogy tanulmányozza a sumer civilizációt - hogy az Anunnakik és a sumerok közvetlenül összefonódtak.

Vagyis az idegenek a sumer társadalomba "házasodhattak bele" idővel, több ezer év alatt.

Nem mindenki fogadja el valódinak a felvételt, de számos forrás szerint hiteles, és valóban a 2008-ban talált testet ábrázolja. A tudomány és a régészet azonban nem verte nagy dobra, mivel minden az ősi idegenekhez kapcsolódó nyomot megpróbálnak eltüntetni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés ősi idegenek rejtélyke ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 207534

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet