Egy ősi technológia nyomait rejti a Bermuda-háromszög mélye egy német óceánkutató szerint!

2023. augusztus 18., péntek




Ez a technológia egyelőre ismeretlen a modern tudomány számára.

A Bermuda-háromszög rejtélyének a megoldásán dolgozik egy német származású óceánkutató, és azt állítja, rájöhetett, mi okozza a bizarr eltűnéseket, anomáliákat a Bermuda- háromszögben.

A Bermuda-háromszög rejtélye már nagyon régóta lázban tartja a tudósokat, és a paranormális kutatókat. nagyon sokan meg vannak róla győződve, hogy van odalenn a mélyben valami, ami téridő anomáliákat generál, amik eltüntetnek mindent, ami arra jár.

Az elmúlt évszázadokban, évtizedekben több híres eltűnés is volt a környéken. Néhány évtizeddel ezelőtt egy komplett repülőgép rajt tűnt el nyomtalanul. Már akkor szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint egy rejtélyes téridő alagútba keveredhettek, és talán még most is ott bolyonganak.

Az ezt követő több száz egyéni eltűnéses eset pedig csak tovább misztifikálta a régió rejtélyét.

A mentésre nem sokkal fél 8 előtt kiküldött Martin Mariner típusú hidroplán a repülőrajhoz hasonlóan nyomtalanul eltűnt. A következő napokban több száz hajó és repülő közel 250 ezer négyzetmérföldet vizsgált át Atlanti-óceánon és a Mexikói-öbölben, de sem a 27 áldozatot, sem a roncsokat nem találták meg.

Egy német óceánkutató, Dr. Meyer most azt állítja, meglehet a forrása annak, ami zajlik a Bermuda-háromszög területén.

Szerinte a mélyben az óceáni aljzatba ágyazva hatalmas piramisok, és egy eddig nem ismert, ősi időkből származó, ámde fejlett technológia lehet jelen.

Dr. Meyer ugyanis 2000 méter mélyen olyan struktúrákat azonosított, melyek leginkább piramisokra, és mesterséges tárgyakra, objektumokra hasonlítanak. Azt mondja, szakavatott szeme nem látott még hasonlót ennyire mélyen, ezen a területen, így felmerülhet a gyanú, hogy ezek az anomáliák mesterséges eredetűek lehetnek.

A feltételezései szerint a Bermuda-háromszög közepén elhelyezkedő piramisszerű struktúra lehet a felelős minden paranormálisnak ható jelenségért a régióban.

A piramisban talán egy rejtett, ősi fejlett technológia található. Egy olyan technológia, ami az egyiptomi, vagy a maja piramisokban is megvolt, mielőtt kiürítették azokat. Az egyiptomi piramisokról ugyanis sokan állítják, hogy egyfajta átjáróként funkcionáltak, és képesek voltak az emberek általuk téridő utazásokat is végrehajtani.

Korábban is napvilágot láttak már hasonló elméletek a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban, akkoriban úgy sejtették, hogy két nagyobb piramis létezhet az óceán mélyén.

Dr. Meyer szerint a központi piramis - ha valóban létezik - valamiféle üvegszerű anyagból épülhetett meg, hogy sokkal tovább ellenálljon a víz eróziójának.

Egy 20 évvel ezelőtti amerikaiak által elvégzett mérés és feltérképezés is azonosított néhány olyan területet, ahol az óceáni aljzat feltűnően sima volt, mintha kristály vagy üvegfelületek lennének a mélyben jelen.

Egyelőre még semmi sem bizonyított. Dr. Meyer mérései és munkássága még nincs alátámasztva, noha állítja, hogyha valaki új méréseket végez majd a területen, ugyanazt fogja találni, amiről ő is folyamatosan beszélt az elmúlt években.

Egy fejlett civilizáció maradványai hevernek a mélyben, egy hatalmas kristály, vagy üvegpiramisban pedig egy még ma is működő szerkezet torzítja el a teret és az időt, rejtélyes eltűnéseket, és egyéb anomáliákat okozva.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek bermuda


Megtekintések száma: 79545





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet