Egy perui barlang rejtette a világ legtitokzatosabb múmiáját: a tudósok szerint NEM EMBER!

2018. augusztus 12., vasárnap




Olyan el­ké­pesztő ré­gé­szeti le­letre buk­kan­tak egy perui bar­lang­ban, ami könnyen lehet, hogy fel­bo­rítja a vi­lág­ról al­ko­tott jól meg­szo­kott ké­pün­ket.

A barlang néhány igen ősinek tűnő szarkofágot rejtett. Bennük pedig valami olyasmit, amitől a hideg futkosott a hátán.

Mivel a felfedezés olyan hihetetlen, amilyenre eddig még nem volt példa, annak körülményeiről és helyéről semmiféle információt nem volt hajlandó megosztani a nagyvilággal.

A felfedező magával hozott néhány darabot bizonyítékként abból, amit a szarkofágban talált. 

Egy hatalmas, három ujjú, nem emberinek tűnő mumifikálódott kezet, egy kicsi, szintén mumifikálódott koponyát, és egy apró tetemnek tűnő figurát.

A testrészek ősi földönkívüli lényeké lehetnek, olyanoké, amelyek a perui sivatag néhány ősi sziklarajzán is láthatóak.

A felvételek bizonyítják, hogy nem hamisítvánnyal van dolgunk.

A cuscói orvos megállapította, hogy a kéz egyértelműen nem emberi, csont és kiszáradt bőr alkotja, vagyis nem mesterségesen létrehozott hamisítvány. Azt viszont nem tudta megállapítani, hogy miféle lényhez tartozott.

Az apró, gyerekjátéknak tűnő mumifikálódott fejről is kiderült az átvilágításkor, hogy valóban egy koponyáról van szó, ami nem emberi, de nem is egy állathoz tartozott… 

A tervek szerint 2017-ben, ha összegyűlik rá a pénz radiokarbonos kormeghatározást és DNS-analízist is végeznek a leleteken.

A tárgyak tulajdonosa még az érdeklődők kérdéseire is válaszol egy videóban. Bemutatja a mintákat és demonstrálja a kétkedőknek, hogy egy három ujjú kézzel is szinte bármit meg lehet csinálni…

A felfedezést a hiddenincatours.com weboldalon tették közzé először.

Ez némileg gyengíti a felfedezés értékét, mert így sokat csak egy jól kitalált gerilla marketinges reklámfogásnak gondolják az egészet… 

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: paranormal.hu

érdekes ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 39115





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet