Egy pohár citromos víz minden reggel? EZ történik a testeddel tőle!

2018. február 15., csütörtök
Egy új kutatás szerint segíthet a daganatok elleni harcban is!

Rengeteg jótékony hatással van az emberrea citrom, különösen akkor, ha rengeteg folyadékkal, például tiszta vízzek visszük azt be a testzünkbe.

Ha minden reggel megiszol egy citromos vizet, egy jó nagy pohárral, azzal rengeteget teszel a szervezetedért.

A citromos víz ugyanis erősíti az immunrendszert, és a benne lévő sav a rák ellen dolgozik. Sok benne a flavonoid, ami a mellrákos daganatok méretét képes csökkenteni egy új kutatás szerint.

A citromban sok C és A vitamin van, ezen kívül tartalmaz folátokat, vasat és bioflavonoidokat. A citromban olyan nagy mennyiségű C-vitamin van, hogy egyetlen gyümölcs tartalmazza a szervezet C-vitamin szükségletének 66%-át.

Ez sem egy elhanyagolható tény a rákra való hatásai mellett.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a citrom héja emellett csökkenteni tudja a koleszterinszintet, méghozzá huzamos időn át, vagyis az egyik legjobb természetes alternatíva, mely helyettesítheti a gyógyszereket is akár.

A vércukorszintet is korában tartja, és a citromban lévő savak beindítják a szervezet öntisztulását is, egyszóval méregtelenítését.

Emiatt nem lesznek többé pattanásaid, akkor sem, ha eddig sok volt, mivel az akné például kevésbé jelenhet meg a szervezetben, ha a tisztító funkciók jól működnek a szervezetben.

Mi a teendőd?

Nincs más dolgod, mint minden nap meginni egy pohár citromos vizet, lehetőleg evés előtt közvetlenül, ne éhgyomorra.

A pohárba elég belefacsarnod egy negyed citrom levét is, ezt több héten, hónapok keresztül alkalmazva úgy fogod érezni, mintha kicseréltek volna!

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák betegségek egészség megelőzés természetes remediák népi gyógymód


Megtekintések száma: 30805

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet