Egy rejtélyes léggömb lebegett át a folyosón egy gyermekkórházban

2018. február 4., vasárnap
Egyesek azt állítják, hogy egy nemrég meghalt kisfiú szelleme vezeti a szokatlanul lebegő léggömböt. Valóban paranormális tevékenységet vettek filmre, vagy puszta véletlenről van szó?

Valóságos pánik tört ki egy gyermekkórház intézetében, amikor egy narancssárga léggömb jelent meg a folyosón, és a személyzet, valamint a betegek különös dolgokról számoltak be.

A narancssárga léggömb sejtelmesen, lassú mozgással lebegett végig a folyosón, mintha valaki fogná. A személyzet azonban látta, és fel is vette videóra, hogy nem volt ott semmi, mégis különös mozgásba kezdett a léggömb.

Az egyik beteg még ennél is riasztóbb dologról számolt be. Mégpedig arról, hogy azt érezte, hogy valami megfogja a lábát, amikor a léggömb az ő kórterme előtt állt meg.

Olyan volt az egész, mintha egy túlvilági entitás próbált volna valahogyan kapcsolatba lépni a betegekkel és a kórházi személyzettel.

Az eset Argentínában történt a Victor Vilela gyermekkórház egyik folyosóján. A léggömb az egyik alkalmazott bezsémolója szerint megállt, mikor elkezdték felvenni videóra az eseményeket, majd újra elindult feléjük.

Végig az a különös érzése kerítette őket hatalmába, mintha jelen lenen velük valaki, és figyelnék őket.

Rajtuk, és a léggömbön kívül azonban – legalábbis szemmel láthatóan – senki és semmi nem volt jelen. A helyiek és a betegek szerint nem véletlen eseménysor zajlott le a folyosón, hanem egy természetfeletti jelenséget sikerült megörökíteni.

A léggömb ugyanis valószínűleg egy halott kisgyermek szelleméhez tartozott, és azért jelent meg, mert a kisgyerek szelleme ismét kísérteni kezdett az épületben.

A videó végén aztán kitör a pánik, amikor az egyik helyiségbe behúzódva várják, hogy tovább álljon a folyosón kóválygó léggömb. A követező pillanatban azonban a léggömb fogja, és belebeg a helyiségbe, ezzel végleg kicsapva a biztosítékot az amúgy is rémült alkalmazottak között.

Az érintettek meg vannak róla győződve, hogy a lufi nem csak úgy magától mozgott, és nem a légáramlatok vitték, hanem meghatározott céllal, egy túlvilági erő irányította.

Ezt persze egy homályos videóról nehéz bebizonyítani, de sok beteg is szemtanúja volt a jelenségnek, és többen nyugtalanul érezték magukat. A gyermekkórházban már rengeteg gyermek halt meg korábban, így nem tudni, pontosan melyik páciens szelleme lehetett.

Abban azonban biztosak, hogy valaki aznap este meglátogatta a kórházat, és „életjelet” adott magáról a túlvilágról.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem szellemek ijesztő durva


Megtekintések száma: 79168

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet