Egy repülő csészealj belsejét filmezték le!

2017. május 28., vasárnap
Egy idegen elrablás alkalmával lefilmezett anyag került elő, melyen a földönkívüliek űrhajójának belsejét, és magukat az idegeneket is láthatjuk. Ügyes trükkfelvétel, vagy maga a valóság?

A most következő felvétel több szempontból is teljesen egyedülálló. Az egyik az, hogy nem találtak rajta a szakértők editálási, videó módosítási nyomokat.

Vagyis az, amit látunk, az ténylegesen ott volt a kamera előtt, és nem utólag tették oda számítógépes szerkesztés segítségével.

Ráadásul az egész anyag nagyon komplex, amihez nem lenne elég egytelen ember.

Egy olyan videóanyagról van szó, melyen az látható, amint egy - feltehetően idegen elrablás alkalmával - férfi készített anyagot arról, ahogy elrabolják őt a földönkívüliek.

Láthatjuk rajta magukat az idegeneket, elég közelről, valamint a repülő csészealj belseje is filmre lett véve.

A felvételről szinte semmit sem tudni, csak azt, hogy valamikor az 50-es években készült. Vannak olyan információk, miszerint az anyagot alaposan górcső alá vetet néhány régi filmekkel foglalkozó tárasság is, akik mind megállapította, hogy ezek a szalagok valóban az 50-es évek környékéről valóak.A szkeptikusok ennek ellenére természetesen azonnal lecsaptak a filmre. Azonnal a jeleket keresték, hogyha nem számítógépes grafika, akkor mit ábrázolhat. Sokan ugyanis azt sejtették, hogy valamiféle mechanikus úton mozgatható bábukkal érték el, hogy a felvételen látható alakok élőnek tűnjenek.

Ez az elmélet aztán megbukott, vagy legalábbis elvetették, mivel az alaposan vizsgálatok szerint az idegenek nagyon is élőnek tűntek a felvételen.

Több helyen pislognak is, valamint úgy mozog a szemük és az arcuk, ahogyan egy akkoriban - 50-es évek - készített mechanikus bábu nem tudott volna mozogni.

Két verzió is kering a videó pontosabb eredetéről. Az egyik verzió szerint annak idején a szovjetek szivárogtathatták ki, vagy pedig volt amerikai titkosszolgálati szervek emberei, akik később "kiugrottak" a kötelékből.

A második verzió szerint a videót eleve közzé akarták annak idején tenni, a Roswel-incidens után közvetlenül - bár feltehetőleg nem volt köze hozzá - mivel Amerika rájött, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Azonban a videó végül el lett tusolva, mert a kormány és a háttérhatalmi szervek úgy döntöttek, hogy érdemesebb lenne az egészet inkább titokban tartani, ameddig csak lehet.

Egyes vélekedések szerint ha a videó valóban eredeti, akkor az is lehet, hogy a szovjeteknél készülhetett, valamikor a hidegháborúm idején, egy "Kayputin Yar" - azaz Kapusztyin Jar - nevű titkos bázison, amire sokan az orosz 51-es körzetként hivatkoznak.

A felvételen feltűnő idegenek máshogyan festenek, mint az Amerika-szeret észlelt ki szürkék, így feltehetően két külön fajról lehet szó.

Sok részletet ki lehet venni a felvételből, a ufó belsejéről is. Látható benne egy nagy, központi üvegbúra, valamint egy előtte található hatalmas szék is. A háttérben pedig egy rejtett ajtó záródik le, nyílik ki.

Különféle fényes világító gombok és panelek is megbújnak a háttérben a falon.

A felvételen szereplő két lény - ennyi biztosan látható - közül az egyik felnőtt korú lehet, a másik feltehetően gyermek. A felnőtt lény lábai alatt játszik a kisebbik, mialatt az belenéz a kamerába.

Hogy mi a teljes igazság, az talán soha nem derül ki a felvétellel kapcsolatban, de nagyon sokan hisznek abban, hogy valóban eredeti lehet.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 124550

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet