Egy tajvani természetfotós állítja: szellemek mentették meg őt - videó

2021. július 29., csütörtök




Egy tajvani természetjáró, aki 10 napra eltűnt, és akire végül őslakos falusiak találtak rá, azt állítja, hogy egy szellempár vezette őt, akikkel a hegyekben találkozott, számolt be az esetről a Taiwan News.

A 60 éves Soong Rui-xiong-al családja november 10-én vesztette el a kapcsolatot, miután elindult otthonról, hogy kiránduljon Pingtung hegyei között. 

Soongot november 20-án vették észre a helyi falubéliek, és azonnal elkísérték a Pingtung megyei rendőrségre.

Soong elmondása szerint patakvizet és növényi természetes cukrot fogyasztott, mivel csak egy napra elegendő ételt készített az útra.

Az idős férfi egy sziklafalra mászott fel, amikor elvesztette a szemüvegét, melynek következtében nem tudott tájékozódni. 

Sikerült találnia egy barlangot, és ott maradt néhány napig, de rájött, hogy ha túl akarja élni a kalandot, akkor ki kell merészkednie.

Soong azt is elmondta az újságíróknak, hogy miután elhagyta a barlangot, találkozott egy titokzatos párral, akikről úgy gondolja, hogy őslakos tajvaniak szellemei voltak, akik két órán keresztül kísérték őt, miközben a mindennapi életről beszélgettek, ahogy egymás mellett sétáltak.

Soong azt állítja, hogy egy idő után megfordult, és már nem látta a párt, de megtalálta az utat, amely a hegy lábához vezet.

A Pingtung megyei tűzoltóság szerint a mentőakció 10 napig tartott, 111 rendőr és tűzoltó, 284 önkéntes és két helikopter segítségével keresték Soongot.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

szellemek


Megtekintések száma: 34795





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet