Egy tibeti szerzetes elméje erejével levitál

2017. január 17., kedd




Tényleg létezik a testből áradó energia, mely képes a levegőbe emelni egy 50 kilós embert?

Egyes emberek, különleges képességeik birtokában képesek dacolni a gravitációval, vagy más elemi erőkkel.

Ezeket az embereket azonban nem isteni erők, vagy ördögi mágia hajtja, hanem a saját tudatuk ereje. Az elméjükből áradó energia, mely megzabolázza a tudomány által ismert egyszerű fizika törvényeit.

Így lehetséges az, hogy egy 50 kilós tibeti szerzetes dokumentumfilmesek kamerája előtt képes volt a levegőbe emelkedni. ÉS éppen így lehetséges az, hogy ezt a tudást még ma is egymás között, egymásnak tanítják a hegyek között élő remeték a fiatalabb generációknak.

Dan White, aki többek között híres varázslatairól is ismert, egy film forgatása keretében találkozott azzal a tibeti szerzetessel, aki elárulta, valóban képes a lebegésre.

Megkérte őt, hogy a kameracsapata hadd vehesse fel őt, amikor ez a folyamat lezajlik. A szerzetes belement a dologba. Egyenesen a kamerák előtt emelkedett fel a padlóról, hatalmas koncentrációval, és az elméjének tiszta erejével.

Sokan trükk felvételnek gondolták a tévében is leadott dokumentumfilmet, azonban azok közül, akik ott voltak, mindenki váltig állítja még ma is, hogy az ott látottak nem voltak megrendezve, és nem trükkről van szó.

A szerzetes szerint mindenkinek vele született képessége, hogy maximálisan kihasználja elméje erejét.

Képesek vagyunk meghajlítani a kanalat, a vízen járni, vagy köveket manifesztálni a tenyerünkben, ha elég erősek a gondolataink, a szuggesztiónk.

Bár a képesség veleszületett, életünk első éveiben egyszerűen elfelejtjük ezt a képességet, és nem vagyunk képesek utána kihasználni újra.

Csak nagyon kemény gyakorlással, speciális életmóddal, és nagyon erős karmával lehet kivitelezni. Állítólag nagyon fontos a belső béke is. Nem véletlen, hogy a tibeti szerzetesek, és alapvetően a Himalája hegyvidékein élő szerzetesek között elterjedt a lebegés művészete.

Csak az képes ugyanis teljes mértékben kihasználni az elméje erejét, aki meglelte a teljes békét önmagával, és a világgal szemben.

Te mit gondolsz? Elég erős az elme ereje, hogy kihasson a világra, és hasson az anyagra?

paranormál rejtély rejtélyek spirituális telekinézis az elme ereje a gondolat ereje


Megtekintések száma: 112820





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet