Egy titokzatos, letűnt civilizáció megmaradt tagjai élnek a Föld alatt!

2016. szeptember 12., hétfő




Egyes legendák csak vakond embereknek hívják azokat az embereket, akik egy ősi civilizáció megmaradt tagjaiként a modern társadalmunkkal párhuzamosan élnek odalenn, az örök sötétségben.

Létező legenda?

A vakond emberek rejtélye már régóta foglalkoztatja a régészetek, archeológusokat, történészeket. A legendáról rengeteg írásos és rajzos emlék maradt fenn, ráadásul több egymástól független kultúra is bizonyítja ezen legenda létezését.

A legendákról azt tartják, hogy ha nem is igazak, mindig van egy valós kiinduló pontként szolgáló alap, vagyis a legendákban is van igazság tartalom.

Sok civilizációban maradt fenn elbeszélés különös, föld alatt lakó emberekről, akiknek már ne voltak szemeik, és a vaksötétben élték életüket, több kilométer mélyre nyúló elszigetelt barlangokban.

Leletek bizonyítják a legendát

A világ több pontján bukkantak már különös leletekre, melyek alátámaszthatják a legenda igazságát.

Nemrégiben Kínában bukkantak valami érdekesre az építészek, amikor metró alagutat ástak, ugyanis egy különleges civilizáció nyomait fedezték fel.

A falon található, braille íráshoz hasonlatos jelek sorakoztak. Először nem tudták ezeket a kutatók mire vélni, később azonban jobban megvizsgálva őket kiderítették, hogy ez a régen élt civilizáció egész életét a föld alatt töltötte napfénytől elzárva.

A metró építését átmenetileg fel is függesztették, hogy jobban szemügyre vegyék a megtalált dolgokat.

Ahogy egyre jobban feltúrták a földet, még érdekesebb dolgokra bukkantak. Csontvázak fordultak ki a talajból.

Ezeket a csontvázakat természetesen azonnal elküldték különböző laborokba DNS elemzésre. A DNS elemzés eredménye annyira megdöbbentő volt, hogy alig akartak hinni a szemüknek.

A megtalált emberi élőlények az úgy nevezett Ardipithecusoktól származnak, amelyek a későbbi homosapiens ősei is voltak.

Azonban eme lények valami folytán elkanyarodtak az evolúcióban és egy teljesen másféle emberszabású népcsoport jött létre. A kutatók ezt a népcsoportot vakond embereknek nevezték el, ugyanis nem rendelkeztek szemüreggel.

A kutatások során a tudósok között rejtélyes eltűnések történtek, amelyet a helyiek a vakondemberekkel magyaráznak, ugyanis az Anhui (安徽) tartomány szájhagyományai szerint, akik le merészkedtek a barlangokba azokat ezek a titokzatos lények elrabolják, és eme emberek soha többé nem kerülnek elő. - Írja a Trueway.hu.

Párhuzamos civilizációs fejlődés a föld mélyén

Hasonló eltűnésekről számoltak be annak idején a londoni metró építésekor. Állítólag a metróalagutak egyikének kivájásakor egy hatalmas barlangrendszert is találtak, mely azelőtt nem volt nyitva.

Időnként ezekből a barlangokból, hasadékokból különös hangok szűrődtek ki, mire néhány kíváncsi munkás lement, hogy megnézze, mi van odalenn. Sohasem tértek vissza a mélyből.

A legendák szerint a rejtélyes vakond emberek miután civilizációjuk nagy része megsemmisült, a föld alá mentek száműzetésbe, és soha nem bújtak elő onnan.

Ott alapítottak új társadalmat, és a barlangokban találták meg végső menedéküket. hatalmas, városokra hasonlító struktúrákat építettek ki, ezek nyomait meg is találták az elmúlt évtizedekben különféle földalatti munkálatok során régi kőbalták, csákányok, és egyéb eszközök kerültek elő úgy, hogy azelőtt soha modern ember nem járt azokon a helyeken.

Arról mis léteznek beszámolók, feltételezések, hogy mit csinálnak a mélybe merészkedő, eltűnő emberekkel. Megeszik őket.

Olyan régen élnek a föld alatt, hogy teljesen elállatiasodtak, az emberség kicsiny szikrája sincs már meg bennük. Felfalnak mindent, ami ehető, és a közelükbe kerül.

Amerikában a hatalmas csatornarendszerekbe a hideg elől lehúzódó hajléktalanok közül sok eltűnést tapasztaltak, és volt, hogy egy-egy szerencsétlenül járt áldozatnak csak a maradványai kerültek elő.

A vakond emberek azóta is odalenn élnek. nem akarnak kapcsolatba lépni a modern civilizációval, fertőzőnek találják azt, és nem eléggé méltónak ahhoz, hogy ősi tanaikat átadják nekünk.

De ez talán nem is baj, hiszen ha egy napon a felszínre jönnek, hogy visszafoglalják a bolygót, abban egészen biztosan ne lesz köszönet…

rejtély rejtélyek vakond emberek elveszett civilizáció földalatti civilizáció


Megtekintések száma: 231865





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet