Egy több ezer éves lelet bizonyíthatja az időutazást?

2017. május 21., vasárnap




Bizarr egyben elképesztő hasonlóság: mindez a véletlen műve, vagy egy időutazás bizonyítéka?

Egy megdöbbentő festmény, és egy nem kevésbé különleges szobor, és egy modern korunkban élt legenda közötti tagadhatatlan hasonlóság fenekestől felboríthatja mindazt, amit a múltról tudunk?

Ha jól megnézzük a lenti képet, akkor azonnal fel fogjuk ismerni Michael Jacksont, akit a pop királya néven is emlegetnek.

Mindezen hasonlóság sokak szerint azonban nem csak a véletlennek köszönhető, hanem egy bizarr időutazás bizonyítéka.

Persze maga az elmélet is rendkívül bizarr, ezt nem szabad elvitatni, de érdemes megismerni, mivel sokan még hisznek is benne.

Maga az egész először egy Youtube csatornán tűnt fel, ahol rávilágítottak, hogy a pop királyának arca rendkívül hasonlít két történelmi műalkotásra is. Ugyanis azt állítják, hogy mindkettőn Michael Jackson látható.

Egy férfi portréja, melyet sokan csak Barent Fabritius portréjaként emlegetnek, kifejezetten hasonlít a híres zenész és énekes arcára.

Mintha az 1600-as években készült festményen valóban Michael Jackson lenne megörökítve.

A jelenleg Frankfurtba található festmény egy igazi időutazás bizonyítéka lenne? Vagy lehet, hogy Michael Jackson valójában örök életű, és sohasem halt meg

Ez még nem minden, ugyanis egy Chicagoban - a The Field Múzeumban - tárolt és kiállított különleges egyiptomi szobor megkopott arca is kifejezett hasonlóságokat mutat Michael Jackson arcvonásaival.

Az elmélet hívei szerint Michael Jackson feltalálta halála előtt az időutazást, és ezért tűnt el örökre, és valójában nem is halt meg. Rendkívül bizarr elmélet, de hogyan írtuk is, a mai napig nincs megmagyarázva ez az egyértelmű hasonlóság a két műalkotás és az énekes között.

A történet azonban itt nem áll meg. Michael Jackson ugyanis a múlt különböző századaiba ment vissza, több ízben is, és végül az egyiptomiak tették őt halhatatlanná, így volt képes örökké fiatal maradni.

Az ugye megvan, hogy úgy tűnt, mintha sohasem öregedett volna? Az elmélet hívei szerint ez pontosan az egyiptomi halhatatlansága miatt volt, ahogyan az is, hogy egyik utolsó őrült kérése - ami egyszer felvetődött benne - az volt, hogy egy piramisban helyezzék végső nyugalomra.

Érdekes módon ezzel a bizarr elmélettel egybevág az, hogy halála után többször látták világszerte, a bolygó számos pontján. Ekkor kezdték el azt terjeszteni, hogy 2009-ben "bekövetkezett" halálát csak megrendezte, hogy végleg elvonuljon a világ elől.

Ezeket a több száz, és több ezer éves alkotások valóban bizonyíthatják Michael Jackson időutazását, és halhatatlanságát?

Valószínű, hogy ezen rendkívül extrém elmélet nem fog mindenki hitvallása lenni, de mind tudjuk, néha az élet és a valóság írja a legkuszább forgatókönyveket.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 124976





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet