Egy több ezer éves papiruszdarabka megdönthetetlen bizonyítékul szolgálhat az ősi idegenek látogatására!

2018. szeptember 11., kedd




A Krisztus előtt 1480-ból származó több ezer éves dokumentum alátámasztja az ősi idegenek látogatásairól szóló legendákat?

Létezik egy olyan különleges tekercs, melyről ma azt tartják, hogy az első komolyabb, és hiteles írásos emlék lehet egy földönkívüli csészealjjal való találkozásról. Ez az egyiptomi eredetű szöveg sokáig megfejtetlen volt, és ne tudták értelmezni.

Eredetileg a 18. dinasztiából ered, Krisztus előtt 1480-ból.

Vagyis a papirusz több ezer éves, azonban nem a kora a legnagyobb kérdés, hanem az, hogy valóban bizonyítéka lehet-e annak, hogy idegenek márpedig igen is léteznek, és ellátogattak hozzánk a múltban?

Egyiptom mindig is híres volt a történészek között arról a tényről, hogy az egyik legfejlettebb technológiával rendelkezett akkoriban, és a csillagászati ismereteik is feltűnően pontosak voltak.

Ez utóbbit a mai napig senki sem érti.

Tudják, hogy jó matematikusok voltak az egyiptomiak körében, de azt senki sem tudja, miért voltak tisztában olyan csillagászati jelenségekkel, és égitestekkel, amiket mi csak a 19. század után fedeztünk fel.

A rejtélyes és nagyon nagy titkok által övezett Tulli tekercs, vagy papirusz ne egy tipikus Egyiptomban talált irat. Annál sokkal több. Egy ufó észlelést ír le III: Tutmózis fáraó idejéről.

A szöveg hosszú időre elveszett, majd valamikor az 1930-as években bukkant fel újra egy Alberto Tulli nevű archeológusnál. Ő volt a Vatikáni Múzeum Egyiptommal kapcsolatos részlegének egyik vezetője, és kiemelt szakértője. Egy antikváriumban talált rá az iratra, és mivel nem volt pénze megvenni, fogta, és lemásolta az egészet.

A szkeptikusok éppen ezrét támadják sokszor az egész történetet, mivel a mai napit nem tudta, hol van az eredeti Tulli papirusz.

A papirusz szövegét csak soká voltak képesek lefordítani, mert elég sérült volt, így nehezen lehetett kiszűrni belőle az információkat, főleg a másolatról. Az aktuális fáraót név szerint nem említi, így csak sejtéseink lehetnek róla, hogy valójában akkor készült-e, amikor feltételezték korábban róla.

A tekercs kitér egy olyan ufó észlelésre, ami 1480-ban történt, Krisztus előtt.

Egy hatalams fénylő korongot láttak az égen, Egyiptom-szerte. Az emberek biztosak voltak benne, hogy az égi istenek műve ez az egész.

A szkeptikusok szerint csak egy égi jelenség átiratáról, és megemlítéséről van szó a Tulli papiruszon, a paleoasztronautika hívei szerint azonban ennél jóval többről van szó.

Azonban Egyiptomnak igen felett csillagászati ismeretei voltak, így aligha lehetett az hogy átverje őket egy egyszerű égi jelenség - világítanak rá sokan.

A Tulli tekercs említést tesz egy 45 méteres átmérővel rendelkező különleges korong alakú tárgyról, mely felsejlett az égen, és hangtalanul lebegett. Később több ilyen tárgy is feltűnt, volt olyan időszak, hogy rendszeresen.

Egyiptom népe tehát nem csak idegeneket látott, de kapcsolatban is lehetett velük.

Sokak szerint a tekercs nem tekinthető hiteles dokumentumnak, főleg úgy, hogy az eredetije elveszett az idők során, mégis egy olyan ember másolta le az eredetiről, aki hitelesnek számított, így még napjainkban is nagy viták tárgya a benne szereplő információ.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek egyiptom piramisok ősi idgeenek


Megtekintések száma: 39925





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet