Egy tudós szerint Noé bárkája atom meghajtású űrhajó

2022. augusztus 18., csütörtök
Ősi földönkívüli technológia leírása a Bibliában?

Az Isztambuli Egyetem egyik tudósa és tanítója olyan dologgal állt elő a legendás Bibliai történet kapcsán, mely sokakat megoszt.

Yavuz Ornek ugyanis nem kevesbebet állít, mint azt, hogy Noé bárkája nem az volt, aminek látszott, és nem is úgy nézett ki, vagy működött, ahogyan ma tudunk róla.

Mindannyian ismerjük Noé és családja történetét. Ő volt az az ifjú férfi, akit az égiek, és Isten figyelmeztetett egy közelgő apokalipszisre, a nagy özönvízre.

Isten parancsba adta Noénak, hogy építsen egy hatalmas bárkát az útmutatója alapján, majd minden állatból vigyek fel a bárkára egy párt.

Végül így menekülhetett meg az emberiség, vagyis a Bibliában leírt legenda szerint Noé és családja népesítette be újra a Földet.

Yavuz Ornek úgy gondolja, hogy egy egyszerű bárka nem élte volna túl az özönvíz kataklizmáját, és valójában egy szupertechnológián alapuló szerkezet lehetett.

Egész pontosan fémből épült, legalábbis jelentős részei fémből állhattak össze. A török tudós szerint ez a fémbárka nukleáris meghajtású volt, mint a mai tengeralattjárók. Sőt, azt állítja, hogy a bárka képes volt kommunikálni egy kommunikációs rendszeren keresztül "másokkal is".

Ezek lehettek azok az égi istenek, akik valójában a bárka megépítését segíthették, vagy rendelkezésre bocsátották a technológiát.

Yavuz szerint a bárkán ráadásul állatok sem voltak, és a Biblia szimbolikusan ír.

Valójában arról van szó, hogy genetikai úton tárolták le az állatok örökítőanyagát, így amikor a bárka megfeneklett az Ararát-hegyen, az azt követő évtizedekben újra klónoztak minden élőlényt, így népesítve be a Földet.

A professzor elmélete meglehetősen bizarr, és sokan blődségnek tartják, ugyanakkor a plaeoasztronautika hívei szerint lehet benne némi ráció.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek vallás biblia noé bárkája ősi technológia


Megtekintések száma: 100605

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet