Egy túlvilági lény rohant bele a nő kamerájába

2016. október 27., csütörtök
Paranormális események vették kezdetüket egy házban, mely egy régi öreg fánál épült, ahol korábban a háború idején sok embert felakasztottak.

A poltergeist jelenség mindig egyfajta erős szellemi jelenlét a házban, mely egyértelműsíti a túlvilág jelenlétét a helyiségben, vagy az egész otthonra kiterjedően.

Ilyenkor sokszor kopogásokat, nyikorgásokat, esetenként nyöszörgéseket hallani, a házban lévő tárgyak pedig időnként váratlanul elmozdulnak.

Ritkább esetben az is előfordul, hogy a házat uraló poltergeist nem akarja elhagyni az épületet, és az ott lakók életére próbál rátörni, mint ahogyan azt az enfieldi poltergeist is tette annak idején.

Most újabb jelenésről számoltak be a Dél-Wales-ben található Blackwood városában

Elaine Hamer épp a konyháról készített mobiljával felvételeket, amikor valami alaktalan lény belerohant a kamerájába. A nő nagyon megijedt, mert szinte biztos volt benne, hogy ez nem egy egyszerű optikai csalódás vagy illúzió volt, hanem egy szellemi lénnyel sikerült „találkoznia”.A nő akkor kezdett el különös jelenségeket észlelni először, amikor kiteregetett az udvaron, és azt érezte, hogy áll valami mögötte, holott egyértelműen senki sem volt ott, és teljesen egymaga volt.

A szellemjárás okát eleinte nem sikerült megfejtenie, de ahogy kutakodott a ház történetében, és körbekérdezgette a helyieket, kiderült, hogy a ház annál az öreg fánál épült fel annak idején, melyre rengeteg embert felakasztottak.

A legtöbbet a háborúk idején, de a háború után is sokan követtek el ott ön gyilkosságot. Ki tudja hány lélek szárad a fa lelkén.

Az 57 éves Elaine bizonyítékot akart, ezért járta napról-napra körbe a házat, hátha sikerül valamit rögzítenie. Eleinte nem járt sikerrel, de nem adta fel, és végül a konyhában tudott egy olyan videót csinálni, amint egy szellem részleges manifesztciója kivehető.

Ez a videó legvégén látható, olyan mintha egy arc egyenesen nekiszaladna a kamerának. Elaine annyira megijedt, hogy kiszaladt a helyiségből, és még a házból is. Csak órákkal később szedte össze a bátorságát, hogy visszamenjen.

A nő és az ismerősei gyakran tapasztalnak azóta is jelenségeket. Ami még nagyon szembetűnő, azok a különböző, oda nem való szagok, illatok.

Olyan dolgokat lehet érezni a házban, melyek inkább egy régi, letűnt kor illatait idézik, és nem illik egyszerűen bele a jelenlegi képbe. A szagok és illatok forrását azóta sem találták meg.

paranormál kísértet szellem szellemek video poltergeist kísértetek


Megtekintések száma: 25169

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet