Egy túlvilági lény rohant bele a nő kamerájába

2016. október 27., csütörtök




Paranormális események vették kezdetüket egy házban, mely egy régi öreg fánál épült, ahol korábban a háború idején sok embert felakasztottak.

A poltergeist jelenség mindig egyfajta erős szellemi jelenlét a házban, mely egyértelműsíti a túlvilág jelenlétét a helyiségben, vagy az egész otthonra kiterjedően.

Ilyenkor sokszor kopogásokat, nyikorgásokat, esetenként nyöszörgéseket hallani, a házban lévő tárgyak pedig időnként váratlanul elmozdulnak.

Ritkább esetben az is előfordul, hogy a házat uraló poltergeist nem akarja elhagyni az épületet, és az ott lakók életére próbál rátörni, mint ahogyan azt az enfieldi poltergeist is tette annak idején.

Most újabb jelenésről számoltak be a Dél-Wales-ben található Blackwood városában

Elaine Hamer épp a konyháról készített mobiljával felvételeket, amikor valami alaktalan lény belerohant a kamerájába. A nő nagyon megijedt, mert szinte biztos volt benne, hogy ez nem egy egyszerű optikai csalódás vagy illúzió volt, hanem egy szellemi lénnyel sikerült „találkoznia”.

A nő akkor kezdett el különös jelenségeket észlelni először, amikor kiteregetett az udvaron, és azt érezte, hogy áll valami mögötte, holott egyértelműen senki sem volt ott, és teljesen egymaga volt.

A szellemjárás okát eleinte nem sikerült megfejtenie, de ahogy kutakodott a ház történetében, és körbekérdezgette a helyieket, kiderült, hogy a ház annál az öreg fánál épült fel annak idején, melyre rengeteg embert felakasztottak.

A legtöbbet a háborúk idején, de a háború után is sokan követtek el ott ön gyilkosságot. Ki tudja hány lélek szárad a fa lelkén.

Az 57 éves Elaine bizonyítékot akart, ezért járta napról-napra körbe a házat, hátha sikerül valamit rögzítenie. Eleinte nem járt sikerrel, de nem adta fel, és végül a konyhában tudott egy olyan videót csinálni, amint egy szellem részleges manifesztciója kivehető.

Ez a videó legvégén látható, olyan mintha egy arc egyenesen nekiszaladna a kamerának. Elaine annyira megijedt, hogy kiszaladt a helyiségből, és még a házból is. Csak órákkal később szedte össze a bátorságát, hogy visszamenjen.

A nő és az ismerősei gyakran tapasztalnak azóta is jelenségeket. Ami még nagyon szembetűnő, azok a különböző, oda nem való szagok, illatok.

Olyan dolgokat lehet érezni a házban, melyek inkább egy régi, letűnt kor illatait idézik, és nem illik egyszerűen bele a jelenlegi képbe. A szagok és illatok forrását azóta sem találták meg.

paranormál kísértet szellem szellemek video poltergeist kísértetek


Megtekintések száma: 41723





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet