Egy ufót üldöző helikoptert láttak Anglia egén

2016. december 18., vasárnap




A Dél-Anglia partjainál észlelt titokzatos jelenség akár az X-akták egy jelenete is lehetne, azonban ez maga a valóság.

Darren Cooper az eset koronatanúja, aki a videó felvételt is készítette, éppen ablakot takarított, és kis cigi szünettel múlatta az időt, amikor valami szokatlanra figyelt fel az égen.

Egy azonosítatlan sötét tárgyra nevezetesen, melyről először azt gondolta, hogy talán valamiféle hatalmas légballon. Azonban feltűnt számára, hogy ez a tárgy nagyon gyorsan mozog az égen, így a ballon elmélet hamar szeret is foszlott a fejében, és rájött, hogy ezt mindenképpen rögzítenie kell.

Egy ideig tudta is rögzíteni a Dél-Anglia partjai felett elrepülő, majd távolban eltűnő alakzatot, később azonban az végképp eltűnt a messzeségben.

A legtöbb ufó jelenség általában itt véget is ér, azonban ami ezután történt, az váratlan fordulatként alaposan meglepte Darrent.

Ugyanis nemsokkal a korong után egy hatalmas, fekete és gyorsan száguldó helikopter is megjelent az égen, és az előző, azonosítatlan objektum után eredt.

Szemmel látható volt, hogy a másik alakzatot követte, mert ugyanabba az irányba ment, és egyre csak eszeveszett sebességgel tette mindezt.

A szemtanú szerint a helikopter egyértelműen úgy tűnt, mintha keresne valamit.

Ez a videó ha így tekintünk rá, komoly bizonyítéka lehet annak, hogy a kormányzatok nem csak hogy tudnak az idegenekről, hanem időnként még az azonosítatlan ufók nyomába is erednek.

A kérdés már csak az, hogy mit tudnak róluk, és valóban kapcsolatba léptek-e már velük titokban…

paranormál ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 106529





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet